Aynen ve katılıyorum diye iki tane seçenek yok?
Pardon
Bayildim,begendim,aynen secenekleri ayni manaya geliyor.Bence 3'ünden 1'ini tercih etsek yeter.Kuru kalabalik olmus.
Aynen ve katılıyorum diye iki tane seçenek yok?
aynen bizlere tercüman olmuşsun @RüzgarGülü çoğu yenilik gereksizdi belki ama bu kadar gereksizini ilk kez gördüm forumda kalp falan var şaka gibi ciddiyet falan kalmadıÇok güzel olmuş demek isterdim fakat gerçekten hiç yakışmamış forum özelliğine, burası Facebooktan ziyade bir internet düşünce paylaşım alanı, forum ve sözlük sitelerinde dahi böyle bir şey yok. Forumlarda olmamasının sebebi forumun sadelik sayesinde gerçek forum özelliğini koruması. Umarım eski haline döner, bu dört beş tane hele hele kalp gibi emojiler nedir yahu Yaklaşık 2 yıldır üyeyim ve ilk defa net bir şekilde bu kadar olumsuz olduğumu söyleyebilirim bir yenilikle alakalı. Ayrıca insanların yazma şevkini kıracağı ve forumdan soğutabileceği de kuvvetli bir ihtimal, düşünsenize o kadar emek vererek yazmışsın adamın biri gelip hop eksilemiş. Ve ayrıca forumda kutuplaşma olması için de resmen ortaya atılmış bir dinamit, farklı düşüncelere sahip ve forumda karşıt sayılacak insanlar sürekli birbirini eksileyecektir ve beklenilenin aksine forumun huzuruna olumsuz etki edecektir. Şimdi beni eksileyecekler mesela, hadi sözlük bölümüne özel olsun anlarım ve desteklerim bile fakat durum böyle kalırsa finallerine doğru bozduğu söylenen Lost etkisi bırakır.
Eksileme olayı sözlüklerde en başından beri var. Dediğim gibi bu özelliği facebook'a bağlamamak lazım aslında forumlar için daha da ideal. Mesela bir mesaj bizi güldürüyor beğene basıyoruz, film konularında bir yorum yapılıyor yorum yaptığı için beğene basıyoruz, birine teşekkür edeceğiz beğene basıyoruz, bir mesaja aynen katılıyoruz yine beğene basıyoruz. Tek buton düşüncelerimizi ifade etmek için çok yetersiz.Çok güzel olmuş demek isterdim fakat gerçekten hiç yakışmamış forum özelliğine, burası Facebooktan ziyade bir internet düşünce paylaşım alanı, forum ve sözlük sitelerinde dahi böyle bir şey yok. Forumlarda olmamasının sebebi forumun sadelik sayesinde gerçek forum özelliğini koruması. Umarım eski haline döner, bu dört beş tane hele hele kalp gibi emojiler nedir yahu Yaklaşık 2 yıldır üyeyim ve ilk defa net bir şekilde bu kadar olumsuz olduğumu söyleyebilirim bir yenilikle alakalı. Ayrıca insanların yazma şevkini kıracağı ve forumdan soğutabileceği de kuvvetli bir ihtimal, düşünsenize o kadar emek vererek yazmışsın adamın biri gelip hop eksilemiş. Ve ayrıca forumda kutuplaşma olması için de resmen ortaya atılmış bir dinamit, farklı düşüncelere sahip ve forumda karşıt sayılacak insanlar sürekli birbirini eksileyecektir ve beklenilenin aksine forumun huzuruna olumsuz etki edecektir. Şimdi beni eksileyecekler mesela, hadi sözlük bölümüne özel olsun anlarım ve desteklerim bile fakat durum böyle kalırsa finallerine doğru bozduğu söylenen Lost etkisi bırakır.
Sende kalp felan atarsın sevgini gösterirsin. Al benden sana Loveaynen bizlere tercüman olmuşsun @RüzgarGülü çoğu yenilik gereksizdi belki ama bu kadar gereksizini ilk kez gördüm forumda kalp falan var şaka gibi ciddiyet falan kalmadı
ya yemişim istatistiğini beğenilerimi sıfırlasın bu umrumda değil ama sevmediğim insanların sırf inat olsun diye olumsuz falan yapması sinir eder beni boşverde diyememEskiden dediğin 2-3 sene öncesiyse o zaman da facebooktan esinlenilmişti:/ sen ne takıyorsun olmamiş diyenlere? Sana laf verilirse cevap ver. Nesine katılmıyorsun görüşümün diyip uzatmaya gerek yok bence. Ama şöyle bir olay oldu; İnat yapıyorsa o kişi o zaman haklısındır. Git @OzaN 'a bile şikayet et. Admin de gerekeni yapar. Yapmak zorunda çunku istatistik tablosu senin profilini olumsuza çevirir.
en azından farklı bir seçenekti ayol ona bakarsan beğendim seçeneğiyle aynen ve bayıldım seçenekleri aynı aynen ve özellikle bayıldıma hiç gerek yoktu beğendim zaten kapsıyor onları yanıSen çok çabuk sinirleniyorsun bu eklenti belki sinirlerini kontrol etmen konusunda kişisel gelişim sağlar sana.
Her şeyin zıttı olacak diye bir şey yok ki. Bu sefer işin içinden çıkamayız.
Bana dis atana inat dahi olsa hiç de takmam. O gereksizlerle mi uğraşıcam derim. Ancak alıntı yaparsa cevabına cevap veririm.ya yemişim istatistiğini beğenilerimi sıfırlasın bu umrumda değil ama sevmediğim insanların sırf inat olsun diye olumsuz falan yapması sinir eder beni boşverde diyemem
düşüncelerini ifade etmek isteyen mesaj yazar admin beğenen basar geçer. aksi bir durum varsa yorum yazarEksileme olayı sözlüklerde en başından beri var. Dediğim gibi bu özelliği facebook'a bağlamamak lazım aslında forumlar için daha da ideal. Mesela bir mesaj bizi güldürüyor beğene basıyoruz, film konularında bir yorum yapılıyor yorum yaptığı için beğene basıyoruz, birine teşekkür edeceğiz beğene basıyoruz, bir mesaja aynen katılıyoruz yine beğene basıyoruz. Tek buton düşüncelerimizi ifade etmek için çok yetersiz.
KALP ile CİDDİYETSİZLİĞİ bağdaştıran TEK İNSAN OLARAK AN İTİBARİYLE TARİHE GEÇMİŞ OLDUN @takas KUTLARIM SENİ !aynen bizlere tercüman olmuşsun @RüzgarGülü çoğu yenilik gereksizdi belki ama bu kadar gereksizini ilk kez gördüm forumda kalp falan var şaka gibi ciddiyet falan kalmadı
kardeş karakter meselesi takıyorumBana dis atana inat dahi olsa hiç de takmam. O gereksizlerle mi uğraşıcam derim. Ancak alıntı yaparsa cevabına cevap veririm.
Eksileme olayı sözlüklerde en başından beri var. Dediğim gibi bu özelliği facebook'a bağlamamak lazım aslında forumlar için daha da ideal. Mesela bir mesaj bizi güldürüyor beğene basıyoruz, film konularında bir yorum yapılıyor yorum yaptığı için beğene basıyoruz, birine teşekkür edeceğiz beğene basıyoruz, bir mesaja aynen katılıyoruz yine beğene basıyoruz. Tek buton düşüncelerimizi ifade etmek için çok yetersiz.
Bir mesajı beğenmekle mesajı yazana katılmak aynı şey değil. Bayıldım ise değiştirilebilir bilemiyorum. Şu an bunlar deneme sürecinde zaten hangilerinin kalıp hangilerinin gideceği size bağlı.Pardon
Bayildim,begendim,aynen secenekleri ayni manaya geliyor.Bence 3'ünden 1'ini tercih etsek yeter.Kuru kalabalik olmus.
sen önce küçük harflerle adam akıllı yaz sonra kutlarsın bu ne biçim yazın şekliKALP ile CİDDİYETSİZLİĞİ bağdaştıran TEK İNSAN OLARAK AN İTİBARİYLE TARİHE GEÇMİŞ OLDUN @takas KUTLARIM SENİ !
Forumumuzda Sevilebilinecek EN SON Karakter @takas olsa gerekSende kalp felan atarsın sevgini gösterirsin. Al benden sana Love
Bir mesajı beğenmekle mesajı yazana katılmak aynı şey değil. Bayıldım ise değiştirilebilir bilemiyorum. Şu an bunlar deneme sürecinde zaten hangilerinin kalıp hangilerinin gideceği size bağlı.
Tamam işte kaç yaşındasın bilmiyorum ama karakter gelişiminde yardımcı olur. Senden birşey götürmez sana bişeyler katarkardeş karakter meselesi takıyorum