Diziyi izlediğim dönemde bir yerde görmüştüm Ruhi Sarı o dönem Yeditepe İstanbul'da rol almaya başladığı için buradan ayrılmış.Berat'a hiç ısınamadım, neden Satılmış'ı çıkardılar ki diziden.
7 Numara daha efsane oldu..Diziyi izlediğim dönemde bir yerde görmüştüm Ruhi Sarı o dönem Yeditepe İstanbul'da rol almaya başladığı için buradan ayrılmış.
Yani başlarda sinirdi ama şu elektrik çarpması olayından sonra düzelince onu da sevmeye başladım.7 Numara daha efsane oldu..
------
Berat'ı sen seviyor muydun?
İyi düzeliyorsa çünkü bu dolandırıcı hali çok sinir bozucu.Yani başlarda sinirdi ama şu elektrik çarpması olayından sonra düzelince onu da sevmeye başladım.
Aaa sen ilk kez mi izliyorsun ben seni daha önce izledin de tekrar başladın diye biliyorum. 😱 Bilsem söylemezdim.İyi düzeliyorsa çünkü bu dolandırıcı hali çok sinir bozucu.
Çocukken Kanaltürk'te izlemiştim, hatırlamıyorum evet ilk kez gibi yani.Aaa sen ilk kez mi izliyorsun ben seni daha önce izledin de tekrar başladın diye biliyorum. 😱 Bilsem söylemezdim.
Az önce Sabit'in repliği kullandın galüba sanursam.Tarık Arkun tam benİlk defa bir dizide kendimi buldum.
Evet oldların gözünden kaçmamış.Az önce Sabit'in repliği kullandın galüba sanursam.
Komediden tarihe geçiş çok sivri bir geçiş olmuş diye şaşırdım@mrt-06 niye şaşırmış ifadesini attin ki evet dediğim gibi payitaht dizisinin senarislerinden birisi Ayça mutlugil di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?