'Yasak Elma'da Nesrin Cavadzade'nin Ayrılığının Perde Arkası! | FOX

Evet, hatta bu olaydan sonra diziden çıkartılacaktı ama Şevval Sam ve Eda Ece araya girdiği için kaldı diyorlardı.

Nesrin'in öyle bir açıklaması yok. Dizideki karakterinin repliği o, senaryoda ne yazıldıysa onu söylüyor kadın.

Yasak Elmaya pek total dizisi diyemeyiz ki zaten, en yüksek reytinglerini totalde almıyor.
Peki öyle diyorsanız öyledir..

Her ne kadar öyle gözükse de ben hala Şahika'nın diziden ayrılmadığını ve bir şekilde dönüş yapacağını düşünüyorum.

Eda çok güzel açıklamasını yapmış. Birsen Altuntaş da "konu Nesrin'in seti terk etmesi, niye başka yere çekiliyor" demiş. Gerçekten öyle. Dün Eda'ya laf edenler de anlamıştır umarım olayı. Öyle hariçten gazel okumakla olmuyor bu işler.

Birsen Altuntaş haberi tekrar yazmış:
------

@phoebebuffay @Angelica @slhttnmtl @Özgür @EmreCan @offensive @Alos @mrt-06 @BARON男爵 @Bussy

Dün haberi böyle yazsaydı Eda ya kimse birşey demezdi dün böyle yazmadı haberi Birsen

------

Haberini doğru yazsaydı Birsen böyle olmazdı işte

Yani. Eda'lık bir şey yokmuş, çoğu kişi de ilk haber yazısına göre yorum yaptı.

Onu diyorum Emre Birsen böyle yazmadı Eda gelmiş sohbet etmiş o yüzden çıkmış diye yazdı tepki alınca değiştirdi haberi önce düzgün yazsana haberini nasıl gazeteci bu ya

Eda'yı dün ateşe tutanlar bugün kedi olmuşlar.
Yargısız infaz yaparsanız böyle tükürdüğünüzü yalarsınız.

Reactions: Özgür