Emre Ozansoy
Moderatör
Aynen ya.Hercai'deki efektlerin de bundan beter olduğunu düşünüyorum ama aralarındaki fark çok az.Çağatay ve Feyza'lı son daha iyi olurdu.
![]()
Aynen ya.Hercai'deki efektlerin de bundan beter olduğunu düşünüyorum ama aralarındaki fark çok az.Çağatay ve Feyza'lı son daha iyi olurdu.
![]()
Eğer bu olursa kendimi asarım.Şöyle düşünüyorum, patlamada Hasanağli her türlü sağ kurtulur ama Ender ve Yıldız bir süre kayıp takılır. Öldü zannederler, ama ölenler onlara benzeyen kadınlar olur.@slhttnmtl
Rüya falan da çıkar.Eğer bu olursa kendimi asarım.Diziyi yeni sezonda izlememek için kendimi ikna etmeye çalışacağım, umarım soluğu yeniden Yasak Elma'da almam.
![]()
Bak o zaman 2 dakika durursam neyim.Rüya falan da çıkar.![]()
Bari yeni kadın karakter gösterseydiler de bombayı koyarken iyi olurdu.Bak o zaman 2 dakika durursam neyim.![]()
Aaa olur mu hiç, yoksa rezilliği falan azalırdı mazallah.Bari yeni kadın karakter gösterseydiler de bombayı koyarken iyi olurdu.![]()
Bomba ne alaka @Emre OzansoyBari yeni kadın karakter gösterseydiler de bombayı koyarken iyi olurdu.![]()
Yasak Elma entrikalarını çözmeye yetmez o ekip.Rıza baba ekibiyle bu işi çözmeli
Orası da doğru, bunlara tüm polislerin toplanması gerek.Yasak Elma entrikalarını çözmeye yetmez o ekip.![]()
Bu dizide de patlamazdı da sezon finalini heyecanlı bitirmek için yaptılar belli ki.Ben bile fazla bomba patlatmiyorum sezon finallerinde @serhatt
Rahmetlinin umarım işin içinde parmağı yoktur.
Yok yok, o öbür tarafta EnYıl ve Hasanağli'yi bekliyor.Rahmetlinin umarım işin içinde parmağı yoktur.![]()