Emre Ozansoy
Moderatör
Aynen ya. En azından 12'den iyi olurdu.Hercai'deki efektlerin de bundan beter olduğunu düşünüyorum ama aralarındaki fark çok az. Çağatay ve Feyza'lı son daha iyi olurdu.
Aynen ya. En azından 12'den iyi olurdu.Hercai'deki efektlerin de bundan beter olduğunu düşünüyorum ama aralarındaki fark çok az. Çağatay ve Feyza'lı son daha iyi olurdu.
Eğer bu olursa kendimi asarım. Diziyi yeni sezonda izlememek için kendimi ikna etmeye çalışacağım, umarım soluğu yeniden Yasak Elma'da almam.Şöyle düşünüyorum, patlamada Hasanağli her türlü sağ kurtulur ama Ender ve Yıldız bir süre kayıp takılır. Öldü zannederler, ama ölenler onlara benzeyen kadınlar olur. @slhttnmtl
Rüya falan da çıkar.Eğer bu olursa kendimi asarım. Diziyi yeni sezonda izlememek için kendimi ikna etmeye çalışacağım, umarım soluğu yeniden Yasak Elma'da almam.
Bak o zaman 2 dakika durursam neyim.Rüya falan da çıkar.
Bari yeni kadın karakter gösterseydiler de bombayı koyarken iyi olurdu.Bak o zaman 2 dakika durursam neyim.
Aaa olur mu hiç, yoksa rezilliği falan azalırdı mazallah.Bari yeni kadın karakter gösterseydiler de bombayı koyarken iyi olurdu.
Bomba ne alaka @Emre OzansoyBari yeni kadın karakter gösterseydiler de bombayı koyarken iyi olurdu.
Yasak Elma entrikalarını çözmeye yetmez o ekip.Rıza baba ekibiyle bu işi çözmeli
Orası da doğru, bunlara tüm polislerin toplanması gerek.Yasak Elma entrikalarını çözmeye yetmez o ekip.
Bu dizide de patlamazdı da sezon finalini heyecanlı bitirmek için yaptılar belli ki.Ben bile fazla bomba patlatmiyorum sezon finallerinde @serhatt
Rahmetlinin umarım işin içinde parmağı yoktur.
Yok yok, o öbür tarafta EnYıl ve Hasanağli'yi bekliyor.Rahmetlinin umarım işin içinde parmağı yoktur.