Bölümde Ender ve Yıldız'ın hayatını dizi yapmışlar. Öyle birşey. En son bölümü izlediysen bilirsinDizi olayı ne?
Bölümde Ender ve Yıldız'ın hayatını dizi yapmışlar. Öyle birşey. En son bölümü izlediysen bilirsinDizi olayı ne?
Nerden anladın altta yazı mı yazdıBölümün üçüncü sahnesi neden cumartesi günü çekiliyor?
Ece Dizdar sete cumartesi günü çıktı, yanlış saymadıysam bölümün ilk 5 sahnesinden biriydi.Nerden anladın altta yazı mı yazdı
Hım anladım ☺️Ece Dizdar sete cumartesi günü çıktı, yanlış saymadıysam bölümün ilk 5 sahnesinden biriydi.
Rezalet resmen.Böyle bir son için mi izledik koca bölümü...
Cidden, hadi okey ucu açık bir son yapacaksınız da bomba ne. Oradaki efekt ve oyunculukların yapmacıklığı ve berbatlığına lafım yok.Rezalet resmen.
Hercai'den daha beterleri de varmış.Cidden, hadi okey ucu açık bir son yapacaksınız da bomba ne. Oradaki efekt ve oyunculukların yapmacıklığı ve berbatlığına lafım yok.
Dur şimdi o kadar dersem çarpılırım da. Ya sinir oldum.Hercai'den daha beterleri de varmış.
Bu kadar kötü efekt yapan bir yapım görmedim ben daha.Dur şimdi o kadar dersem çarpılırım da. Ya sinir oldum.
Hercai'deki efektlerin de bundan beter olduğunu düşünüyorum ama aralarındaki fark çok az. Çağatay ve Feyza'lı son daha iyi olurdu.Bu kadar kötü efekt yapan bir yapım görmedim ben daha.