İyi.bu dizinin daha önce senaryosunu batuhankaralar yazdı @xemrexxx ben ondan iyimi yazdım fair citynin uyarlamasını
İyi.bu dizinin daha önce senaryosunu batuhankaralar yazdı @xemrexxx ben ondan iyimi yazdım fair citynin uyarlamasını
Reyiss uyarla şu diziyi TR'ye artıkbenim elimde çok sağlam entrika yapan bir dizi varken @Forumdash haklı fair city yasak elmayı mahaf eder Türkiyede yayınlansa @serhatt
forumda uyarlıyorum zaten @Forumdash televizyonda olmaz yayından kaldırır ancak internet olabilir çünkü kız çocuğu bile entrika yapıyor evcilik oyunuyla erkek çocuğuyla evleniyor @ForumdashReyiss uyarla şu diziyi TR'ye artık
Aynen.benim elimde çok sağlam entrika yapan bir dizi varken @Forumdash haklı fair city yasak elmayı mahaf eder Türkiyede yayınlansa @serhatt
Ben kendimi birşey sanmıyorum nerden çıkardın bunu?Ay sende fasulye gibi kendini nimetten sanma.
Mesajından.Ben kendimi birşey sanmıyorum nerden çıkardın bunu?
Nasıl bakarsan öyle görürsün diye boşuna dememişler.Mesajından.
He he.Nasıl bakarsan öyle görürsün diye boşuna dememişler.
Gerçekler tokat gibi çarpıyo.He he.
Aynen aynen.Gerçekler tokat gibi çarpıyo.
Seni kendi haline bırakıyorum artık.Aynen aynen.
Şükürler olsun.Seni kendi haline bırakıyorum artık.
Sakin ol pompy içinden Ender çıkmasın seninde.
Hadi defol!!Şükürler olsun.
öyle bir senaryo var ki aklımda entrika konusunda @EmreCanSakin ol pompy içinden Ender çıkmasın seninde.
------
Hadi defol!!
O dizi IMDb sayfasında 2.9 puan almış çok mu kötü?öyle bir senaryo var ki aklımda entrika konusunda @EmreCan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?