Yarın 20 temmuz ! Forum tarihinin en önemli günlerinden !

eğer birazcık adalet varsa üyelerin çoğunluğunun dediği olmalıdır ! Eğer çoğunluğunun dediği olursa

primevera
besalet
princss

modluktan çıkarılmalı..bakalım nolacak :D

- - - Ekleme - - -

eğer birazcık adalet varsa üyelerin çoğunluğunun dediği olmalıdır ! Eğer çoğunluğunun dediği olursa

primevera
besalet
princss

modluktan çıkarılmalı..bakalım nolacak :D

- - - Ekleme - - -

niye bu konuda yazdıklarım çift gidiyor acep ? Bak sen şu işe

beyler bu arada herkesin yazı rengi gitmiş :D hepimiz gri olmuşuz :D

sistem colour error

- - - Ekleme - - -

edit : geri gelmiş :D

- - - Ekleme - - -

edit : geri gelmiş :D

- - - Ekleme - - -

not : bak sen şu işe seçimlerin yaklaştığı gün sistem çökmeye başladı AllahAllah (!) yoksa tek bana mı garezi var :D

kimsenin modluğu düşmücekse herkes mod olmalı o zaman :D

takas 1-2 gün sabrettim saçmalıklarınıza devam ettiniz sizde :d

kimsenin modluğu düşmeyecek se neden anket yapılıyor ? Sizin demokrasi anlayışınız bu mu :D yönetim yanlılığının bu kadarıda fazla oldu olacak ülke seçimlerindede akp geriye düşsse bile yönetimden çıkmasın :D aynı mevzu sizin demokrasiniz bu galiba 😉

Mod olacak kişiler: Cenation garanti.Arslan Bey katiyen olamaz.Sadece diğerleri belli değil.
Süper Mod: xdragxx kesinlikle süper mod! Ve ayrıca kimse düşmeyecek.

Herkes hakkettigi puani alacak. Ama OzaN admin beni tereddutte birakiyor. En iyi yonetici yok zaten ama idare eden yoneticilere puanim digerlerine gore yuksek olacak. Dusuk luan verecegim kiside belli. O kisi yuzunden ceza aldim ben. Onuda buradan soylemiyim. Umarim super mod.luktan alinir. Daha once iyi yorum yaptim o kisi hakkinda ama sagolsun sonunda hatirlatti.

Mod olacak kişiler: Cenation garanti.Arslan Bey katiyen olamaz.Sadece diğerleri belli değil.
Süper Mod: xdragxx kesinlikle süper mod! Ve ayrıca kimse düşmeyecek.

rüyalarda görürsün :haha: arslan bey kesinlikle mod olacak ! Ayrıca modluktan düşmede olacak o zaman niye mod anketi yapıyorlar :D öyle olsa modlar üyeleri geçer yakında..

Uye olmasi gereken kisiler;

Fks14
xdragxx
Anakin
emreemreu

Olmasi gereken dedim cunku olmicaklarini biliyorum.

rüyalarda görürsün :haha: arslan bey kesinlikle mod olacak ! Ayrıca modluktan düşmede olacak o zaman niye mod anketi yapıyorlar :D öyle olsa modlar üyeleri geçer yakında..
O anket süper mod atamaları için yapılıyor! Arslan Bey dediğin adam 5 aydır doğru düzgün gözükmüyor bile!

Bakın Cenationla tartışmama rağmen kesin mod olur diyorsam bu adam çok şey yapmıştır!

ben ozanin objektif olduguna inanmiyorum zaten modluk basvurumuda geri cektim.

dusunun bir mod bana saplatili ve problemli oldugumu soyledi ozan ilk basta bunda ne var dedi herkes diyebilir ceza almaz dedi :)))) sonra kerhen hadi uyari verelim dedi . ben peki uyari bolumune niye yazmadin dedim hakaret acik yapildi uyarida acik yapilmali dedim orali dahi olmazdi. ayni moda bak senin verdugin cezalari birileri siliyor dedim bana iftiradan ceza verdi ozan .simdi ozanin sectigi modlarin adil oldugunu dusunen varmi :))))))))

Son düzenleme:
O anket süper mod atamaları için yapılıyor! Arslan Bey dediğin adam 5 aydır doğru düzgün gözükmüyor bile!

1 ay banlı kaldığın için takip edememen normal. ama bilmiyorsan tekrar hatırlatayım 2 ayrı anket yapılacakmış biri mod atamaları , diğeri şuanki modların durumuyla ilgili... inanmıyorsan ozan a sor :D

- - - Ekleme - - -

ben ozanin objektif olduguna inanmiyoru zaten modluk basvurumuda geri cektim.

dusunun bir mod bans saplatili ve problemli oldugumu soyledi ozan ilk basta bunda ne var dedi herkes diyebilir ceza almaz dedi :)))) sonra kerhen hadi uyari verelim dedi . bem peki uyari bolumune niye yazmadin dedim hakaret acik yapildi uyarida acik yapilmali dedim orali dahi olmazdi. simdi ozanin sectigi modlarin adil oldugunu dusunen varmi :))))))))

- - - Ekleme - - -

ben ozanin objektif olduguna inanmiyoru zaten modluk basvurumuda geri cektim.

dusunun bir mod bans saplatili ve problemli oldugumu soyledi ozan ilk basta bunda ne var dedi herkes diyebilir ceza almaz dedi :)))) sonra kerhen hadi uyari verelim dedi . bem peki uyari bolumune niye yazmadin dedim hakaret acik yapildi uyarida acik yapilmali dedim orali dahi olmazdi. simdi ozaninsectigi modlarin adil oldugunu dusunen varmi :))))))))

aynen geçen princss herkesin önünde sana problemin var demişti bende hatırlıyorum ama nedense hiç ceza almadı biz deseydik ağır hakarer kapsamına girerdi.. işte princss denen modu koruyor-lar apaçık ortada ! biraz adalet olsa o mesajdan dolayı ceza alırdı niye kız diye mi ceza vermiyor-lar anlamdım gitti...

1 ay banlı kaldığın için takip edememen normal. ama bilmiyorsan tekrar hatırlatayım 2 ayrı anket yapılacakmış biri mod atamaları , diğeri şuanki modların durumuyla ilgili... inanmıyorsan ozan a sor :D
@kvp1905, bence puanlarini dusunerek adil sekilde ver. Cunku gercekten yapilan bazi seyleri gorursen sen adil olacaksin.

dusunun bir mod bana saplatili ve problemli oldugumu soyledi ozan ilk basta bunda ne var dedi herkes diyebilir ceza almaz dedi :)))) sonra kerhen hadi uyari verelim dedi . ben peki uyari bolumune niye yazmadin dedim hakaret acik yapildi uyarida acik yapilmali dedim orali dahi olmazdi. ayni moda bak senin verdugin cezalari birileri siliyor dedim bana iftiradan ceza verdi ozan .simdi ozanin sectigi modlarin adil oldugunu dusunen varmi :))))))))

Bu konuda katılıyorum OzaN admin objektif filan değil çünkü bende çok şey yaşadım.Burada anlatsam kimse o kadar olmaz diye kafa buluyor sanacaklar.

- - - Ekleme - - -

Bu konuda katılıyorum OzaN admin objektif filan değil çünkü bende çok şey yaşadım.Burada anlatsam kimse o kadar olmaz diye kafa buluyor sanacaklar.

- - - Ekleme - - -

aynen geçen princss herkesin önünde sana problemin var demişti bende hatırlıyorum ama nedense hiç ceza almadı biz deseydik ağır hakarer kapsamına girerdi.. işte princss denen modu koruyor-lar apaçık ortada ! biraz adalet olsa o mesajdan dolayı ceza alırdı niye kız diye mi ceza vermiyor-lar anlamdım gitti...

ben zaten o modla muhatap olmuyorum adini da yazmadim. benim muhatabim ozan . ortada adil olmayan seyler var. bir yerde adelet yoksa hic bisey olmaz.