Yarın 20 temmuz ! Forum tarihinin en önemli günlerinden !

Düşmemi bekleyen arkadaslar beklemekten yorulmazlar inşallah :)

kibir insanı bitirir yiğenn :D

- - - Ekleme - - -

danger ana bacı küfreden birisin kendini ne sanıyon sen :d
teravih ten sonra tüm mesajları okuyacam gereken cevabı verecem inşallah

of be yarım saattir yorumları okudum alemto baştan sona haklıdır.
ayrıca o legend killer yönetici falan olamaz geçenlerde ben gs ile ilgili bişey paylaştığımda cezalık yorum attı peşpeşe 3 defa ceza yemişti fanatik galiba şimdi gelsin yapsın o artisliği de görelim o zaman kimse bişey diyememiş
bence mod olması gereken kişiler kesinlikle arslan bey ve cevaa dır gerisi boş ya da onur kardeşim adaymıydı hatırlayamadım

o zamanlar üyeler modlara bişey diyemiyordu şimdide öyle üyeler var ama çoğunluğu modlardan korkmayan , yanlılık yapmayan , yönetim karşıtı üyeler var.. Şimdi kolaysa öyle bişey desinler.. Geçen yıl modun teki üyeleri tehdit etmiş banlarım manlarım diye üyenin tekide siz modsunuz haklısınız demiş :d komedi gerçekten

Ayrıca mod eleştirilere açık olmalıdır! Modlukta puanlar neye göre veriliyor? Aktiflik,Konu Açma Miktarı,Mesaj Miktarı,Tartışmalarda Objektiflik,Tarafsızlık. Sende bunların kaç tanesi var? İlk 3'ü yok mesela.

- - - Ekleme - - -

Ayrıca benim görüşüme göre senden daha çok hak eden arkadaşlarımız var!

ozan en cok kufredenı mod yapmalı haklısın

:D Geçen sene toplu halde değil de tek başınıza gelseniz siz de itiraz edemezdiniz çünkü geçen sene cezalarda belli bir düzen yoktu

cenatıon yeterı kadar olgun degıl

yahu adam okur konuyu sankı yazıp sılıyoruz alla alla

cenatıon yeterı kadar olgun degıl

yahu adam okur konuyu sankı yazıp sılıyoruz alla alla
Cenation'un belki de tek eksiği olgun olmaması! Tabii sizin gözünüzde.Kendisi kendinden küçük üyelerle hem samimi ilişkiler kuruyor gerektiğinde de abilik ediyor!

Ayrıca mod eleştirilere açık olmalıdır! Modlukta puanlar neye göre veriliyor ? Aktiflik ,Konu Açma Miktarı, Mesaj Miktarı, Tartışmalarda Objektiflik, Tarafsızlık. Sende bunların kaç tanesi var? İlk 3'ü yok mesela.

- - - Ekleme - - -

Ayrıca benim görüşüme göre senden daha çok hak eden arkadaşlarımız var!

Bu düşüncelerini kendine saklasan daha iyi olacak. Hem herkes senin gibi düşünmüyor. Ayrıca ben senin görüşlerine önemsemiyorum.

Mod başvuru konuları şuanda hazır fakat OzaN'ın gelmesini bekliyoruz. OzaN 11'den aşağı gelmez. :D