Düşmemi bekleyen arkadaslar beklemekten yorulmazlar inşallah
kibir insanı bitirir yiğenn
- - - Ekleme - - -
danger ana bacı küfreden birisin kendini ne sanıyon sen
teravih ten sonra tüm mesajları okuyacam gereken cevabı verecem inşallah
Düşmemi bekleyen arkadaslar beklemekten yorulmazlar inşallah
Ayrıca mod eleştirilere açık olmalıdır! Modlukta puanlar neye göre veriliyor? Aktiflik,Konu Açma Miktarı,Mesaj Miktarı,Tartışmalarda Objektiflik,Tarafsızlık. Sende bunların kaç tanesi var? İlk 3'ü yok mesela.
- - - Ekleme - - -
Ayrıca benim görüşüme göre senden daha çok hak eden arkadaşlarımız var!
Hem küfretmeyen hem de aktif olan çok kişi var! Cenation bunun en önemli örneğidir!ozan en cok kufredenı mod yapmalı haklısın
Eski yöneticiler diyorsunuz adamların çoğu online değil biri 9 ay girmiyor meselacenatıon yeterı kadar olgun degıl
yahu adam okur konuyu sankı yazıp sılıyoruz alla alla
Cenation'un belki de tek eksiği olgun olmaması! Tabii sizin gözünüzde.Kendisi kendinden küçük üyelerle hem samimi ilişkiler kuruyor gerektiğinde de abilik ediyor!cenatıon yeterı kadar olgun degıl
yahu adam okur konuyu sankı yazıp sılıyoruz alla alla
Cenation'un belki de tek eksiği olgun olmaması! Tabii sizin gözünüzde.Kendisi kendinden küçük üyelerle hem samimi ilişkiler kuruyor gerektiğinde de abilik ediyor!
Ayrıca mod eleştirilere açık olmalıdır! Modlukta puanlar neye göre veriliyor ? Aktiflik ,Konu Açma Miktarı, Mesaj Miktarı, Tartışmalarda Objektiflik, Tarafsızlık. Sende bunların kaç tanesi var? İlk 3'ü yok mesela.
- - - Ekleme - - -
Ayrıca benim görüşüme göre senden daha çok hak eden arkadaşlarımız var!
Bu düşüncelerini kendine saklasan daha iyi olacak. Hem herkes senin gibi düşünmüyor. Ayrıca ben senin görüşlerine önemsemiyorum.