Yarın 20 temmuz ! Forum tarihinin en önemli günlerinden !

Ne kadar sürdüğünü hatırlamıyorum onu söyliyim ama ban yedi Leqend :)

Ban denmez ona.En fazla çok ama çok eminim 1 yada 2 gün.Benim derdim Legen Killer değil ben severim onu ama OzaN taraf tuttu bunu inkar edemez hiçbir zaman .Ben yüzüne söylüyorum işte zamanında çok gördüm taraf tuttuğunu

Ya zaten o zamanlar aktif olan kaç kişi vardı ki 3-4 kişi de ban yese forum 15 gün falan kapalı gibi bi şey olurdu şimdi ki kadar üye yoktu ki şimdi olsa farklı olur tabiki :)

Haklısın OzaN. Cezalardaki tek hata payı karşıdaki kişinin şahsına bir laf söylemedikte ceza alınması. Mesela bir diziyi eleştiriyorum. Eğer onu sevmiyorsam öyle yorumar yaparım. Bu hiç bir üyeyi ilgilendirmez. Çünki, onun şahsına söylenmiyor. Ama böyle konularda hemen ceza veriliyor. Şüphesiz ki, bu dizi sadece Vadi. Ondan başka dizileri kaç defa "nefret ediyorum", "İnşallah yayından kaldırılır" denilmesi halde ceza verilmiyor. Hatta Fatmagülün Final bölüm reytingleri konusunu inceleyebilirsin. Orda Fatmagüle söylenilen laflar Vadiye söylenseydi, şimdiye ban yemiştik. Kısacası diziye yapılan yorumlara ceza verilmesi çok anlamsız. Lütfen bu düzeltilsin!

bu da takmış vadiye şimdi nealaka :D umarım yayından kaldırılır cümlesine ceza arıyorsan o senin problemin bunda cezalık bişey yok..

Yeni modlar belli zaten:Revan Destere.gidecekler😛rima,Arslan bey.
Teşekkürler böyle düşündüğün için S.G.A.T. ama benim mod olma gibi bir isteğim ya da hevesim yok. Foruma sadece eğlenmek için girmek istiyorum. Sorumluluk ve Mecbur olduğum için değil :) Senin mod olmanı isterdim ama.
Gidecekler konusuna gelirsek Primavera`nın gitmesini istemem. Hatta hiç bir modun gitmesini istemem. Oyum da bu yönden olacak

Beni böyle gereksiz yere eleştiren kişileri gördüm. Neden böyle birşey yapıyor o kişi, anlam veremiyorum. Ben o kişiye karşı art niyetli davranmazken, o bana karşı art niyetli davrandı yani burası biraz ilginç. Bundan sonra o kişi benimle ilgili eleştiride bulunmamasını öneriyorum. O kişi eleştirilerini kendisine saklasın. Şuana kadar hiç kimseyle küfürlü konuşmadım, sert davranmadım ve o gelipte bana sert çıkışamaz. Sanırım dostlarımın beni iyi yerlerde olmamı istemesi yüzünden bahsettiğim kişi böyle eleştirilerde bulundu ki o kendisini çok iyi biliyor. Ben onun gibi başkalarına küfür etmedim, tartışmalara girmedim. Kalkmış bana pasif diyor, "Ortalarda yok" diyor. Ben hep onlineyim ama her konuya mesaj atmadığım için göremiyor beni. Her önüne gelen konuyu açmadığım için beni göremiyor. Tartışmalara girmediğim için beni göremiyor. Başkalarına küfür etmediğim için beni ortalarda göremiyor. Ben daha çok az ve öz iş yaparak kendimi göstermeye çalışıyorum olay bundan ibaret. Kaliteli iş yapmaya çalışıyorum. Ben kimseyi eleştirmiyorum, eleştirsem bile forum üzerinden eleştirmiyorum. Bahsettiğim kişi açıkca beni eleştirdi bilerek ve isteyerek. İstesem defalarca başkalarına patlayabilirdim ama ben bunu yapmadım. Uzun lafın kısası, beni eleştirmemenizi tavsiye ediyorum. Bu yazdığım yazıyla birçok kişi benden nefret edecektir ama yazmasam içimde kalacaktı. Mayıs seçimlerinde beni 1. olarak Moderatör olarak seçilmemi sağlayan arkadaşlar sağolsun, teşekkür ediyorum. Ben hiçbirşeyi garanti olarak görmüyorum, belki seçilmeyedebilirim. Önemli olan, önemli işlerde bulunabilmek. Önemli işlerde bulunabiliyorsam ne mutlu bana...

Beni böyle gereksiz yere eleştiren kişileri gördüm. Neden böyle birşey yapıyor o kişi, anlam veremiyorum. Ben o kişiye karşı art niyetli davranmazken, o bana karşı art niyetli davrandı yani burası biraz ilginç. Bundan sonra o kişi benimle ilgili eleştiride bulunmamasını öneriyorum. O kişi eleştirilerini kendisine saklasın. Şuana kadar hiç kimseyle küfürlü konuşmadım, sert davranmadım ve o gelipte bana sert çıkışamaz. Sanırım dostlarımın beni iyi yerlerde olmamı istemesi yüzünden bahsettiğim kişi böyle eleştirilerde bulundu ki o kendisini çok iyi biliyor. Ben onun gibi başkalarına küfür etmedim, tartışmalara girmedim. Kalkmış bana pasif diyor, "Ortalarda yok" diyor. Ben hep onlineyim ama her konuya mesaj atmadığım için göremiyor beni. Her önüne gelen konuyu açmadığım için beni göremiyor. Tartışmalara girmediğim için beni göremiyor. Başkalarına küfür etmediğim için beni ortalarda göremiyor. Ben daha çok az ve öz iş yaparak kendimi göstermeye çalışıyorum olay bundan ibaret. Kaliteli iş yapmaya çalışıyorum. Ben kimseyi eleştirmiyorum, eleştirsem bile forum üzerinden eleştirmiyorum. Bahsettiğim kişi açıkca beni eleştirdi bilerek ve isteyerek. İstesem defalarca başkalarına patlayabilirdim ama ben bunu yapmadım. Uzun lafın kısası, beni eleştirmemenizi tavsiye ediyorum. Bu yazdığım yazıyla birçok kişi benden nefret edecektir ama yazmasam içimde kalacaktı. Mayıs seçimlerinde beni 1. olarak Moderatör olarak seçilmemi sağlayan arkadaşlar sağolsun, teşekkür ediyorum. Ben hiçbirşeyi garanti olarak görmüyorum, belki seçilmeyedebilirim. Önemli olan, önemli işlerde bulunabilmek. Önemli işlerde bulunabiliyorsam ne mutlu bana...

:smiley_simmons:İmzamı atarım :):)

Bu benim düşüncem niye sert yapıyorsun? Mod olmak sadece davranıştan ibaret değildir.Mod olmak için az ama öz iş yapılmaz.Hem çok çalışkan hem de çok faydalı olacaksın.Aktif olacaksın.Ayrıca o kişi demene de gerek yok! Bahsettiğin kişinin ben olduğunu herkes biliyor.

Gün gelecek şeriat gelecek diyen arkadaşların zırvalıklarınıda dinledik.Sırasını kvp tayfasına teslim etmiş heralde arkadaş.

Birilerinin matematik bilgisi eksik sanırım.Çap diyorum,çember diyorum önemli terimler.:):)

Merhabalar benim adım Aykut ...
Eğer bana yüksek oy verirseniz kömür veririm size :D Makarna ve ekmek de veririm :D
Beyaz eşya de veririm Koyu Bilal sponsorum da :D
images

Bu benim düşüncem niye sert yapıyorsun ? Mod olmak sadece davranıştan ibaret değildir. Mod olmak için az ama öz iş yapılmaz. Hem çok çalışkan hem de çok faydalı olacaksın. Aktif olacaksın. Ayrıca o kişi demene de gerek yok! Bahsettiğin kişinin ben olduğunu herkes biliyor.

Kendi düşünceni, kendine saklaman daha doğru olacak. Başkalarına eleştirmek çok gereksiz bir hareket. Bu eleştiri olayı, eleştirdiğin kişiyi çok kızdıracak bir hareket. Çok rahat tartışmaya yol açar.

Kendi düşünceni, kendine saklaman daha doğru olacak. Başkalarına eleştirmek çok gereksiz bir hareket. Bu eleştiri olayı, eleştirdiğin kişiyi çok kızdıracak bir hareket. Çok rahat tartışmaya yol açar.
Ayrıca mod eleştirilere açık olmalıdır! Modlukta puanlar neye göre veriliyor? Aktiflik,Konu Açma Miktarı,Mesaj Miktarı,Tartışmalarda Objektiflik,Tarafsızlık. Sende bunların kaç tanesi var? İlk 3'ü yok mesela.

- - - Ekleme - - -

Ayrıca benim görüşüme göre senden daha çok hak eden arkadaşlarımız var!

Ayrıca mod eleştirilere açık olmalıdır! Modlukta puanlar neye göre veriliyor? Aktiflik,Konu Açma Miktarı,Mesaj Miktarı,Tartışmalarda Objektiflik,Tarafsızlık. Sende bunların kaç tanesi var? İlk 3'ü yok mesela.

- - - Ekleme - - -

Ayrıca benim görüşüme göre senden daha çok hak eden arkadaşlarımız var!
Arslan Bey senden benden aktif .24 saat forumda öz konu açıyor öz mesaj yazıyor senin gibi her konuya atlamıyor

@ destere ile revan mod olacak diyen arkadaşa söyleyecek bir söz bulamıyorum :haha: destere zaten kaç ayrdır forumda yok olsa bile mod falan olamaz sürekli kışkırtıcı biri olarak , revan desen zaten yorumlamaya bile gerek yok gerçek yüzü gün yüzüne çıktı.
.. O yüzden tartışmaya bile gerek duymuyorum ;

mod olacak kişiler ;

arslan bey , cevaa

modluktan düşmesi gerekenler ; primevera , besalet , princss , anakin