Beni böyle gereksiz yere eleştiren kişileri gördüm. Neden böyle birşey yapıyor o kişi, anlam veremiyorum. Ben o kişiye karşı art niyetli davranmazken, o bana karşı art niyetli davrandı yani burası biraz ilginç. Bundan sonra o kişi benimle ilgili eleştiride bulunmamasını öneriyorum. O kişi eleştirilerini kendisine saklasın. Şuana kadar hiç kimseyle küfürlü konuşmadım, sert davranmadım ve o gelipte bana sert çıkışamaz. Sanırım dostlarımın beni iyi yerlerde olmamı istemesi yüzünden bahsettiğim kişi böyle eleştirilerde bulundu ki o kendisini çok iyi biliyor. Ben onun gibi başkalarına küfür etmedim, tartışmalara girmedim. Kalkmış bana pasif diyor, "Ortalarda yok" diyor. Ben hep onlineyim ama her konuya mesaj atmadığım için göremiyor beni. Her önüne gelen konuyu açmadığım için beni göremiyor. Tartışmalara girmediğim için beni göremiyor. Başkalarına küfür etmediğim için beni ortalarda göremiyor. Ben daha çok az ve öz iş yaparak kendimi göstermeye çalışıyorum olay bundan ibaret. Kaliteli iş yapmaya çalışıyorum. Ben kimseyi eleştirmiyorum, eleştirsem bile forum üzerinden eleştirmiyorum. Bahsettiğim kişi açıkca beni eleştirdi bilerek ve isteyerek. İstesem defalarca başkalarına patlayabilirdim ama ben bunu yapmadım. Uzun lafın kısası, beni eleştirmemenizi tavsiye ediyorum. Bu yazdığım yazıyla birçok kişi benden nefret edecektir ama yazmasam içimde kalacaktı. Mayıs seçimlerinde beni 1. olarak Moderatör olarak seçilmemi sağlayan arkadaşlar sağolsun, teşekkür ediyorum. Ben hiçbirşeyi garanti olarak görmüyorum, belki seçilmeyedebilirim. Önemli olan, önemli işlerde bulunabilmek. Önemli işlerde bulunabiliyorsam ne mutlu bana...