En abartılan dizilerden biriydi, kısacık romanı reyting uğruna kaç sezona uzattılar, hele son sezonu sırf iyi reyting alıyor diye 10 bölüm mü ne mini sezon yapmışlardı.
En abartılan dizilerden biriydi, kısacık romanı reyting uğruna kaç sezona uzattılar, hele son sezonu sırf iyi reyting alıyor diye 10 bölüm mü ne mini sezon yapmışlardı.
Ben YouTube den izliyorum kısa videolara. Başlıklar komik oluyor.
Öpüşme sahneleri inanılmaz hit alıyor.
Cevriye çok komik özellikle 2.sezon da.Dayak sahneleri de iyi gidiyor. Bir de Cevriye.
Cevriye çok komik özellikle 2.sezon da.
Ayyy rica ederiz efendim saraylıyız ya bizde adet böyle.
Cemin öldüğü zamanlar mı dedi. Unuttum şimdi.Ölüm evi gülüm evi derler sözü favorim. İzledin mi onu.
Cemin öldüğü zamanlar mı dedi. Unuttum şimdi.
Şu sözü de çok komik ve doğru.
'' Aman yok ne üzülecekler. 2-3 gün üzülürler sonra gelsin tangolar gelsin danslar. ''
Gördüm gördüm, Cemin annesi ve babası çok haklılar. Hele annesi bunlara siz yaşadıklarınızdan utandınız mı demişti içimin yağları eridiEvet Cem'i gömüp geldiler evinde güldüler.
Gördüm gördüm, Cemin annesi ve babası çok haklılar. Hele annesi bunlara siz yaşadıklarınızdan utandınız mı demişti içimin yağları eridi
Ciddi ciddi bu diziyi yorumluyorum. Eskiden nefret ederdim niye izliyoruz acaba sorun mu var acaba bizde
Geçen yüzün gülüyordu yine neyr moralin bozuldu.Ben de sorun kesin var da sen de yoktur cnm. Çok var izliyorum diyen. Şimdiki dizilere göre daha gerçekçi bence onun etkisi olabilir.
Geçen yüzün gülüyordu yine neyr moralin bozuldu.
Ay geçen bu sahneye denk geldim YouTube’da. “Öyle camiden mezara istemem, biraz dolaştırın” repliği efsaneydi.Evet Cem'i gömüp geldiler evinde güldüler.
Ay geçen bu sahneye denk geldim YouTube’da. “Öyle camiden mezara istemem, biraz dolaştırın” repliği efsaneydi.
Cem’in kız kardeşi mi. Cenazedeki hali aklıma geliyor üzülüyorum.Oturduğu yerden stand up yaptı güldürdü herkesi rezil etti dünürlerini özellikle Cem'in kız kardeşine.
Cem’in kız kardeşi mi. Cenazedeki hali aklıma geliyor üzülüyorum.
Kıvanç’ın orada olduğunu düşünmek çok kötüydü demişti bir röportajında.Kötü bir şey gerçek gibi düşünüp oynadıysa.