40 yaşında kadın be 10 yıl ne ki onun için ??uydurma be kaç yılında gittin dizi biteli 10 sene oldu zaten
bunamış uyduruyor40 yaşında kadın be 10 yıl ne ki onun için ??
2009 da senle yine konusmustuk zaten Bizim amcamların alt sokağında oturuyorlardı sete gitmiştikuydurma be kaç yılında gittin dizi biteli 10 sene oldu zaten
Foto falan niye çekilmedin2009 da senle yine konusmustuk zaten Bizim amcamların alt sokağında oturuyorlardı sete gitmiştik
Ohaa 10 öncekı şey kemikleri bile kalmamıstır O dönem çok denk geldik dizilere Rıza babaların ekibinide görmüştük kız kulesinde @xemrexxxFoto falan niye çekilmedin
Aman bırak rızaları Ne yaptınız konuştunuz mu oyuncularlaOhaa 10 öncekı şey kemikleri bile kalmamıstır O dönem çok denk geldik dizilere Rıza babaların ekibinide görmüştük kız kulesinde @xemrexxx
Çay içtik Sadece baktık işte uzaktan okadarAman bırak rızaları Ne yaptınız konuştunuz mu oyuncularla
Oraya kadar gitmişsin insan konuşur hepsiyle tektekÇay içtik Sadece baktık işte uzaktan okadar
Öyle imkan yok sen konusursunOraya kadar gitmişsin insan konuşur hepsiyle tektek
Tüküreyim öyle set ziyaretine gittim diye hava atma bariÖyle imkan yok sen konusursun
Allah'ım çıldırıyorum zevkten. Bu dizide yaşamak istiyorum.
Gel buraya Yezid.
Bugün o sokaktaydım tesadüfe bakAllah'ım çıldırıyorum zevkten. Bu dizide yaşamak istiyorum.
Gel buraya Yezid.
Bugün o sokaktaydım tesadüfe bak
Hissetmişim Ferhunde'min dayak yiyeceğini o yüzden gittim o kapıyaNe tesadüfü senin yılanlığından.
Ben YouTube den izliyorum kısa videolara. Başlıklar komik oluyor.Her aile bir ağaçtır. Mevsimler değişir. Bazen çiçekler açar bazen yapraklar dökülür...
Reşat Nuri Güntekin, Ece Yörenç, Melek Gençoğlu ve yüreğiyle oynayan tüm oyunculara... 🙏
Ekli dosyayı görüntüle 74991