40 yaşında kadın be 10 yıl ne ki onun için ??uydurma be kaç yılında gittin dizi biteli 10 sene oldu zaten![]()
bunamış uyduruyor40 yaşında kadın be 10 yıl ne ki onun için ??
2009 da senle yine konusmustuk zatenuydurma be kaç yılında gittin dizi biteli 10 sene oldu zaten![]()
Foto falan niye çekilmedin2009 da senle yine konusmustuk zatenBizim amcamların alt sokağında oturuyorlardı sete gitmiştik
![]()
![]()
![]()
Ohaa 10 öncekı şey kemikleri bile kalmamıstırFoto falan niye çekilmedin![]()
Aman bırak rızalarıOhaa 10 öncekı şey kemikleri bile kalmamıstırO dönem çok denk geldik dizilere Rıza babaların ekibinide görmüştük kız kulesinde
![]()
![]()
@xemrexxx
Çay içtikAman bırak rızalarıNe yaptınız konuştunuz mu oyuncularla
![]()
Oraya kadar gitmişsin insan konuşur hepsiyle tektekÇay içtikSadece baktık işte uzaktan okadar
![]()
![]()
![]()
Öyle imkan yok sen konusursunOraya kadar gitmişsin insan konuşur hepsiyle tektek![]()
Tüküreyim öyle set ziyaretine gittim diye hava atma bariÖyle imkan yok sen konusursun![]()
Allah'ım çıldırıyorum zevkten.Bu dizide yaşamak istiyorum.
Gel buraya Yezid.
Bugün o sokaktaydım tesadüfe bakAllah'ım çıldırıyorum zevkten.Bu dizide yaşamak istiyorum.
Gel buraya Yezid.
Bugün o sokaktaydım tesadüfe bak![]()
Hissetmişim Ferhunde'min dayak yiyeceğini o yüzden gittim o kapıyaNe tesadüfü senin yılanlığından.![]()
Ben YouTube den izliyorum kısa videolara.Her aile bir ağaçtır. Mevsimler değişir. Bazen çiçekler açar bazen yapraklar dökülür...
Reşat Nuri Güntekin, Ece Yörenç, Melek Gençoğlu ve yüreğiyle oynayan tüm oyunculara... 🙏
Ekli dosyayı görüntüle 74991