Manzara da çizdirmezsin be o kadar şey varken
Seni mi kıracağım al bir tane de insanlı çizeyimManzara da çizdirmezsin be o kadar şey varken![]()
Aman o pixerdi. Pixer yazarak geldi şu an avatarda olan.Ben de diyorum bu Mosinin yaptığı foto niye gerçekçi shsjsjjd
Sen olayı yanlış anlamışsın dün biz zaten bilerek animasyon yaptıkPixal animasyon şirketi sen pixel yazmışsın ondan senle bizim fotolar farklı olmuş
![]()
3Aman o pixerdi.
Bu ikiside biri pixar biri pixal en sondaki ise avatardakinin hali ile pixar
Yoruldum
Kafam karıştı. Galiba en sondakini eklerim. Bardağa bile Dosi yazdırmış
Hangisi avatar olsun?
Ekli dosyayı görüntüle 134231Ekli dosyayı görüntüle 134232Ekli dosyayı görüntüle 134233
@Yakamoz-Asi @Gerekli24 @Bully @TenTen @RüzgarGülü
Sonuncusu iyi ama mevcut ppndeki de iyiAman o pixerdi.
Yoruldum
Hangisi avatar olsun?
Ekli dosyayı görüntüle 134231Ekli dosyayı görüntüle 134232Ekli dosyayı görüntüle 134233
İlki çok güzel, ikincisi çok tatlı, üçüncüsü tatlıAman o pixerdi. Pixer yazarak geldi şu an avatarda olan.
Yoruldum
Hangisi avatar olsun?
Bu arada Zeynep Çamcı dediniz ama daha çok Hande Erçel eski halini anımsamaİlki çok güzel, ikincisi çok tatlı, üçüncüsü tatlı
Ben 1’i beğendim ama bardak ve Iphone detaylarından dolayı 3’ü koy sen
Hem 1, şu anki avatarına benziyor. 3, farklılık olur![]()
Hande’nin eski hali de anımsatıyor bir parçaBu arada Zeynep Çamcı dediniz ama daha çok Hande Erçel eski halini anımsama![]()
Burada dediklerine göre düzenleme yapmasını istedim böyle bir şey çıkardı @DosiBu yazılanlar ile tekrar yap @Gerekli24 birde Göteborg detayını ekle. Bakalım ne çıkacak.
------
Aynı durumdayız![]()
1 numara çok hoş. Saç tarzını da beğendim. Tam masul sevgili tipiAman o pixerdi. Pixer yazarak geldi şu an avatarda olan.
Yoruldum
Hangisi avatar olsun?
Bunlar benim fotomun pixel pixar Pixal versiyonu bu arada1 numara çok hoş. Saç tarzını da beğendim. Tam masul sevgili tipi![]()
15. ve 20. senelerde de sürpriz bekliyoruz10 sene ve adminliğe özel diyelim
Forumda evet öyle oldu yoksa sosyal medyamda çok paylaşım yapardım bir ara
Maximus bu olsun
O daha devlet sırı sayılırorda kafalar karışık olmaya devam etsin
![]()
Hmm sensin yani tahmin ederiz artık buradan. Senin saçınsa tarzın güzel beğendim 👍Bunlar benim fotomun pixel pixar Pixal versiyonu bu arada
Avatardaki yani ve haliyle ilki.
Tarzımız farkımızHmm sensin yani tahmin ederiz artık buradan. Senin saçınsa tarzın güzel beğendim 👍
20. senede sorgu odasını videolu cevaplarım15. ve 20. senelerde de sürpriz bekliyoruzSonrasında da olur yani, her 5 senede bir
![]()
Sonuncuyu yapıştır geçAman o pixerdi. Pixer yazarak geldi şu an avatarda olan.
Yoruldum
Hangisi avatar olsun?
Hadi Bully senden de bekliyoruz herkes yaptı15. ve 20. senelerde de sürpriz bekliyoruzSonrasında da olur yani, her 5 senede bir
![]()
bazinga yapmıştı onu, adminsel bir durum herhaldeTarzımız farkımız
20. senede sorgu odasını videolu cevaplarım![]()
Eskiden gizemli takılmazdım, beni çoğu kişi bilir, kendi fotomu avatar bile yapmıştımSonuncuyu yapıştır geç
------
Hadi Bully senden de bekliyoruz herkes yaptı![]()
Yahu ben bile biliyorum seni o kadar aynı döneme denk gelmememize rağmenbazinga yapmıştı onu, adminsel bir durum herhalde
15.senede de net fotoğraflarını paylaşırsın artık o zaman
------
Eskiden gizemli takılmazdım, beni çoğu kişi bilir, kendi fotomu avatar bile yapmıştımAma artık forum içinde fotoğraf paylaşmak niyetinde değilim pek
Gören eden olur
Yapay zeka modunda da değilim henüz, hazır olduğumda yaparım belkiYapamazsam bazı çekincelerim olduğu içindir
![]()