Yapay Zeka ile Yaptığımız Fotoğrafları Paylaşalım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aaaaaa, yasini da mi belli etti. Onu fark etmedim ben. :D nerede yazdi onu. :D
12.Adam, 35 yaşında olduğunu açıkladıktan sonra Dosi onun için ‘abim’ ifadesini kullandı :A

Dosi’nin 30 yaşından büyük olduğu da tahmin edilebilir bir şey, yani o aralıkta bir yerlerde :A
------

10 sene ve adminliğe özel diyelim :A
Forumda evet öyle oldu yoksa sosyal medyamda çok paylaşım yapardım bir ara :A
Maximus bu olsun :A

O daha devlet sırı sayılır :A orda kafalar karışık olmaya devam etsin :A
Sosyal medyada çok paylaşım yaptığını bilmiyordum, sadece 1 foto koyduğunu söylemiştin sanki bana :A Kaçırdım o dönemleri maalesef, şanssızlık :A

12.Adam, 35 yaşında olduğunu açıkladıktan sonra Dosi onun için ‘abim’ ifadesini kullandı :A

Dosi’nin 30 yaşından büyük olduğu da tahmin edilebilir bir şey, yani o aralıkta bir yerlerde :A
17/18 yaşlarında burayı keşif ettiğini varsayarsak 30'a geliyorda olabilir 😅🤔🫣
Anewliz. 😄

------

Sosyal medyada çok paylaşım yaptığını bilmiyordum, sadece 1 foto koyduğunu söylemiştin sanki bana :A Kaçırdım o dönemleri maalesef, şanssızlık :A
Hikayede çok paylaştım hem öğrencilerim Hemde arkadaşlar ile ama ana sayfamda vardı bir tane. Ondan bahsetmiş olabilirim.

Benim yaş muhabbetini keser misiniz. Rahatsız oluyorum artık…

10 sene ve adminliğe özel diyelim :A
Forumda evet öyle oldu yoksa sosyal medyamda çok paylaşım yapardım bir ara :A
Maximus bu olsun :A

O daha devlet sırı sayılır :A orda kafalar karışık olmaya devam etsin :A
IMG_0075.webp

IMG_0073.webp

Birde başka siteye yazdığım senaryonun afişi var yapımcı okuyup senaryomu çeksin diye bir tanesi Polisiye bir tanesi romantik drama biri televizyon için biri dijital yada sosyal içerik için
Onların afişlerini koymadım
@xemrexxx @Dosi @Angelica

Hikayede çok paylaştım hem öğrencilerim Hemde arkadaşlar ile ama ana sayfamda vardı bir tane. Ondan bahsetmiş olabilirim.

Benim yaş muhabbetini keser misiniz. Rahatsız oluyorum artık…
O detay aklımda kalmış evet, storyler de varmış demek. Net fotoğraf koymam demiştin, o da aklımda kalmış. Sen çok gizemli değilmişsin o zaman, gören görmüş, göremeyen şanssız :A

Olur daha yapmayız yaş muhabbeti…

O detay aklımda kalmış evet, storyler de varmış demek. Net fotoğraf koymam demiştin, o da aklımda kalmış. Sen çok gizemli değilmişsin o zaman, gören görmüş, göremeyen şanssız :A

Olur daha yapmayız yaş muhabbeti…
İlk senelerde daha gözüm açılmamıştı. Sonradan çevre çoğalınca gizemli olmaya başladım :A

• Güldürdün
Reactions: Bully

Muhabbeti uzatmak icin degil, noktalamak icin son sözümü yazayim @Dosi
Eger @Dosi 30-35 arasi ise ve Avatari kendisini yansitiyorsa, gercekten yasindan genc görünüyor, helal olsun. Sahsen Avatarina 25-28 falan derdim maksimum o da.
Masallah nazar degmesin :bhr:

• Harika
Reactions: Bully and Dosi
Muhabbeti uzatmak icin degil, noktalamak icin son sözümü yazayim @Dosi
Eger @Dosi 30-35 arasi ise ve Avatari kendisini yansitiyorsa, gercekten yasindan genc görünüyor, helal olsun. Sahsen Avatarina 25-28 falan derdim maksimum o da.
Masallah nazar degmesin :bhr:
Sosyal medya hesaplarımı yok ettim bende, forum çerçevesinde devam ettiğimiz için ha yaş 20 olsun ha 40. Muhabbetin yaşı yoktur. Sardığı sürece insanların dini dili ve tercihleri önemsizdir.

Teşekkür ederim bu arada.

• Aynen
Reactions: Yakamoz-Asi
Sosyal medya hesaplarımı yok ettim bende, forum çerçevesinde devam ettiğimiz için ha yaş 20 olsun ha 40. Muhabbetin yaşı yoktur. Sardığı sürece insanların dini dili ve tercihleri önemsizdir.

Teşekkür ederim bu arada.

Eskiden instagram, Twitter, bir sürü forum yöneticiligi, hepsi ayni anda yürütürdüm. Suan sadece Fav10. :D
Instam bir iki haftadir acik ama fotograflari indirmek icin girdim tekrar, kapatacagim sonra. iyi gelmiyor bana. iyi gelmeyen seyleri uzak tutmak gerek.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Eskiden instagram, Twitter, bir sürü forum yöneticiligi, hepsi ayni anda yürütürdüm. Suan sadece Fav10. :D
Instam bir iki haftadir acik ama fotograflari indirmek icin girdim tekrar, kapatacagim sonra. iyi gelmiyor bana. iyi gelmeyen seyleri uzak tutmak gerek.
Benim aile hesabı duruyor ama paylaşımım hiç yok. 0 paylaşım.
Tatil zamanları biraz foto atıyorum o. Yeğenlerin paylaşımlarını kontrol edebilmek için şart. Bi de öğretmenleri paylaşım yapıyor iyi oluyor.

Aynen sana iyi gelemeyen şeylerden uzak kalmalı insan. Forumdan yoran kişiler vardı, bundan dolayı fav10’da olan arkadaşlarımla sadece burası sınırlı olarak kalmasına karar verdim ve eski hesapları sildim. İnsan rahatlıyor.
1 buçuk seneyi buldu silmem yanılmıyorsam.
------

Neyse benim 5-6 saatlik yoğun mesaim başlıyor.
Görüşürüz :Z

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Damien Duff
Bu Yapay Zeka chatgpt'de zeka yok onu cözdüm az önce. :A

Ekli dosyayı görüntüle 134195
Chatgpt birde bilmediği konularda da iddia ediyor. Seri bir kitabın sıralamasını istemiştim, işte yazar önce hangisini yazmış diye. Sonra internetten baktım yanlış bilgi vermiş. Kendisine söyledim. Doğrusu o diyor :D birde bazen hikaye oluşturma oyunu oynuyoruz bir gün önce oluşturduğu hikayeyi unutuyor. Seninle öyle bir oyun oynamadık diyor :D güncel bilgilerin güncellenme sıklığı çok yavaş.

Chatgpt birde bilmediği konularda da iddia ediyor. Seri bir kitabın sıralamasını istemiştim, işte yazar önce hangisini yazmış diye. Sonra internetten baktım yanlış bilgi vermiş. Kendisine söyledim. Doğrusu o diyor :D birde bazen hikaye oluşturma oyunu oynuyoruz bir gün önce oluşturduğu hikayeyi unutuyor. Seninle öyle bir oyun oynamadık diyor :D güncel bilgilerin güncellenme sıklığı çok yavaş.

Vay yüksek zeka vay bak sen birde iddia ediyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Gizmen
Bu Yapay Zeka chatgpt'de zeka yok onu cözdüm az önce. :A

Ekli dosyayı görüntüle 134195
İş yerinde oda arkadaşlarım chatgpt kullanıyorlardı, süresi bitti premium versiyonunu almadılar :A

Ama memnunlardı yani. Ben de bir dilekçe yazdırmıştım, baya işe yaradı. Hatta arkadaşım, oğlunun okuldaki sunumunu chatgpt’ye yaptırdı :A

Sorduğun soruyu ben Grok’a sordum, hayır Biden Başkan değil dedi :A Grok canavar gibi maşallah :A Tabii belli bir süre soru sorabiliyorsun, sonra hakkın bitiyor. Premium alınır mı düşünmek gerek :A

• Güldürdün
Sende yapmışsın ama sizinki animasyon.
Fotonu bide Groga att bunu pixel yap de :A

Neyse işlem tamam :A @Bully
Ben de diyorum bu Mosinin yaptığı foto niye gerçekçi shsjsjjd
Sen olayı yanlış anlamışsın dün biz zaten bilerek animasyon yaptık :A Pixal animasyon şirketi sen pixel yazmışsın ondan senle bizim fotolar farklı olmuş :A

• İlginç
Reactions: Dosi