@Yakamoz-Asi araştırmaya hemen
bunlar ne yaşıyo aq pic.twitter.com/TKWZIy9GCk
— fidan (@fidansky) April 15, 2025
Anaaaaaaa bir mercimeği fırına vermedikleri kalmıṣ 😱
@Yakamoz-Asi araştırmaya hemen
bunlar ne yaşıyo aq pic.twitter.com/TKWZIy9GCk
— fidan (@fidansky) April 15, 2025
Batuhanı destekliyor görmüyor musun![]()
@Bully gece boyu instagramda oy basmasa badem sonuncu oluyorduAnaaaaaaa bir mercimeği fırına vermedikleri kalmıṣ 😱
Şarkı Yarışması;
— Survivor Detay (@SurvivorDetay_) April 15, 2025
- Jüri Puan Yüzdesi (90 Tam Puana göre)
- Instagram Yüzdesi (3 Tur ortalaması)
Genel Ortalama;#Survivor2025 #SurvivorAllStar2025 #Survivor2025AllStar pic.twitter.com/aHqwy5vMPB
Asena Demirbağ: “Adem, Aycan geldikten sonra objektifliğini kaybetti. Yine de Adem’i seviyorum. Sema, sürekli kazanmamız için garanti sayıya gitmemiz gerekiyor diyordu. Kırmızı takım kazanmak istiyorsa Sema Almeda’yı seçmeli.”#Survivor2025 #SurvivorPanorama pic.twitter.com/a5yJUolxLh
— Survivor 2025 (@allstarkeyfi) April 16, 2025
Asena Demirbağ: “Hikmet herkesin hakkında dedikodu yapan, yalan konuşan biri. Hikmet’in başarısını kıskandığı iki yarışmacı var. Biri Adem, diğeri Batuhan Karacakaya. Batuhan ile özellikle uğraşıyor. Ben Batuhan’ı seviyorum, bana çok destek oldu.”#Survivor2025 #SurvivorPanorama pic.twitter.com/aMleoacW8j
Çok Teşekkür Ederiz Asena.!🫶#BatuhanKaracakaya #SurvivorAllStar2025 #Survivor2025 pic.twitter.com/yZm3ktuZtX
— Safiye🛡️ (@bkshieldssafiye) April 16, 2025
Bence de forumda son 4 e @Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @Bully kalır yani bunlar bir türlü ölmez herkesi gömer
Çok Teşekkür Ederiz Asena.!🫶#BatuhanKaracakaya #SurvivorAllStar2025 #Survivor2025 pic.twitter.com/yZm3ktuZtX
— Safiye🛡️ (@bkshieldssafiye) April 16, 2025
Asena Demirbağ: “Sevgi ve Batuhan Karacakaya ile mavi takımda olsaydım benim için Survivor çok farklı olurdu. Onların arkadaşlığı bile bana yeterdi. Final dörtlüm; Batuhan Karacakaya, Adem, Yusuf ve Almeda.”#Survivor2025 #SurvivorPanorama pic.twitter.com/c1kx0Y6Tzu
O wefad olmadı mı forum için
Almeda cidden halk tarafından sevilmiş. Dünkü oylamada %75 oy aldı.
Ayucuk ile zirkonyum eşitlendi 😱