Dedesini yanağından öpmesinde ne sakınca var?Dizi serhatın hayatını anlatsaydı böyle olurdu
@Carpe Diem @Dosi @Yakamoz-Asi @Hobbit @dreamy @Zeyno
Dedesini yanağından öpmesinde ne sakınca var?Dizi serhatın hayatını anlatsaydı böyle olurdu
Evet dede torun iyi bir ilişkimiz olurdu sende çatlardın benim zengin oluşumdan.Dizi serhatın hayatını anlatsaydı böyle olurdu
Sen dede olarak değil de tahtalıköy yolcusu zengin koca olarak bakardınEvet dede torun iyi bir ilişkimiz olurdu sende çatlardın benim zengin oluşumdan.![]()
Evet herkes senin iftiralarını biliyor.Sen dede olarak değil de tahtalıköy yolcusu zengin koca olarak bakardınherkes biliyor
![]()
Sana yazılan karakter buEvet herkes senin iftiralarını biliyor.![]()
![]()
Neyse ki oyununu bozdum.Sana yazılan karakter bu![]()
Biri ölecek o kesin
Neyse ki oyununu bozdum.![]()
Daha çok pelinle Seyran öpülecek gibi o pozda 12.melunBiri ölecek o kesin
Daha çok pelinle Seyran öpülecek gibi o pozda 12.melundemek ki Feritten ümidi kesmişler
![]()
Kessinler zaten kimseye hayır gelmez o şebekten.Daha çok pelinle Seyran öpülecek gibi o pozda 12.melundemek ki Feritten ümidi kesmişler
![]()
Seyran pelini öpüyor zaten![]()
Siz de şarkı çıkartınKessinler zaten kimseye hayır gelmez o şebekten.![]()
Gözlerim kanadı, kepazelik resmen. 😱
Sen öpersin kocaman dudaklarınlaDaha çok pelinle Seyran öpülecek gibi o pozda 12.melundemek ki Feritten ümidi kesmişler
![]()
Çarpık gibi hemcinslerinden hoşlanıyor seyran ile PelinSeyran pelini öpüyor zaten![]()
Kessinler zaten kimseye hayır gelmez o şebekten.![]()
Görmemiş işte.Geçen bölümden sahne bu kız istemesi olduktan sonra dedi bunu![]()