Why not 😂😂😂Ordan bakınca cani mi görünüyorum acaba 😂
Why not 😂😂😂Ordan bakınca cani mi görünüyorum acaba 😂
Hayatında yaşadığın en büyük utanç ve pişmanlık bu büyük ihtimal.Şu sahnede arkada alkışlayan kalabalığın arasında ben de varım Kaderde sevmediğim dizide oynamak da varmış
Oynayana kadar dizinin adını, hatta oynadığım şeyin dizi mi film mi olduğunu bile bilmiyordum. O yüzden içim rahatHayatında yaşadığın en büyük utanç ve pişmanlık bu büyük ihtimal.
Why not 😂😂😂
Oynayana kadar dizinin adını, hatta oynadığım şeyin dizi mi film mi olduğunu bile bilmiyordum. O yüzden içim rahat
55 yaşındaki @Angelica teyzeme ergen mi dediler 😱Kusucam şimdi ergen fanlar yazıyor diziyi sanki 🤮
55 yaşındaki @Angelica teyzeme ergen mi dediler 😱
Evettt an itibariyle tüm gün 'olmamış' butonu ile zıpkını yedikKusucam şimdi ergen fanlar yazıyor diziyi sanki 🤮
Canım sıkkın şuan uğraşamam kimseyle..Evettt an itibariyle tüm gün 'olmamış' butonu ile zıpkını yedik
Why not 😂😂😂
Hayatında yaşadığın en büyük utanç ve pişmanlık bu büyük ihtimal.
Oynayana kadar dizinin adını, hatta oynadığım şeyin dizi mi film mi olduğunu bile bilmiyordum. O yüzden içim rahat
Kusucam şimdi ergen fanlar yazıyor diziyi sanki 🤮
aaaaaa çarşaflı teyzenin içinden @Angelica çıktı 😱 😱 @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Hobbit @ozmoturk @offensiveCanım sıkkın şuan uğraşamam kimseyle..
Dabbe filmin fragmanı çıkmış işte ne diye haber vermiyorsun ? @xemrexxxaaaaaa çarşaflı teyzenin içinden @Angelica çıktı 😱 😱 @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Hobbit @ozmoturk @offensive
Manyahh kopekkaaaaaa çarşaflı teyzenin içinden @Angelica çıktı 😱 😱 @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Hobbit @ozmoturk @offensive
Dabbe filmin fragmanı çıkmış işte ne diye haber vermiyorsun ? @xemrexxx
İşte meloş teyze ile uğraşanların sonu da bu @Carpe Diem ibret almalıManyahh kopekk
Mıç mıç barıştırdılar işe yaramadı, şimdi de Nursema'cığımın Beni Affet'teki annesini getirmişler eski dosttan düşman olmaz bu hamleniz de tutmazzzz absürt komedi olmuşaaaaaa çarşaflı teyzenin içinden @Angelica çıktı 😱 😱 @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Hobbit @ozmoturk @offensive
Böyle reyting artarsa ne gülerimMıç mıç barıştırdılar işe yaramadı, şimdi de Nursema'cığımın Beni Affet'teki annesini getirmişler eski dosttan düşman olmaz bu hamleniz de tutmazzzz absürt komedi olmuş
Size ne acabaaaa😂Mıç mıç barıştırdılar işe yaramadı, şimdi de Nursema'cığımın Beni Affet'teki annesini getirmişler eski dosttan düşman olmaz bu hamleniz de tutmazzzz absürt komedi olmuş
Daha beterini yapabilirim 🤣Böyle reyting artarsa ne gülerim
Ayrıca çok gülme meloş teyzem aynı işkenceleri sana yapar
Şu diziyi izleyenin kendisine saygısı yoktur ya, her bir saniyesi ayrı rezillik. Yazan yada oynayan hiç mi demiyor biz ne yazıyoruz, ne çekiyoruz diye.aaaaaa çarşaflı teyzenin içinden @Angelica çıktı 😱 😱 @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Hobbit @ozmoturk @offensive
Çalı Yapkını'm inşallah 1 reytinge düşecekŞu diziyi izleyenin kendisine saygısı yoktur ya, her bir saniyesi ayrı rezillik. Yazan yada oynayan hiç mi demiyor biz ne yazıyoruz, ne çekiyoruz diye.
Çalı Yapkını'm inşallah 1 reytinge düşecek
Şu diziyi izleyenin kendisine saygısı yoktur ya, her bir saniyesi ayrı rezillik. Yazan yada oynayan hiç mi demiyor biz ne yazıyoruz, ne çekiyoruz diye.
Ahretliğin @xemrexxx beni yorumunda etiketlemiş, kendisine cevap verdim teyzem, sana ne oluyorSize ne acabaaaa😂
------