Dedesini yanağından öpmesinde ne sakınca var?Dizi serhatın hayatını anlatsaydı böyle olurdu
@Carpe Diem @Dosi @Yakamoz-Asi @Hobbit @dreamy @Zeyno
Dedesini yanağından öpmesinde ne sakınca var?Dizi serhatın hayatını anlatsaydı böyle olurdu
Evet dede torun iyi bir ilişkimiz olurdu sende çatlardın benim zengin oluşumdan.Dizi serhatın hayatını anlatsaydı böyle olurdu
Sen dede olarak değil de tahtalıköy yolcusu zengin koca olarak bakardın herkes biliyorEvet dede torun iyi bir ilişkimiz olurdu sende çatlardın benim zengin oluşumdan.
Evet herkes senin iftiralarını biliyor.Sen dede olarak değil de tahtalıköy yolcusu zengin koca olarak bakardın herkes biliyor
Sana yazılan karakter buEvet herkes senin iftiralarını biliyor.
Neyse ki oyununu bozdum.Sana yazılan karakter bu
Biri ölecek o kesin
Neyse ki oyununu bozdum.
Daha çok pelinle Seyran öpülecek gibi o pozda 12.melun demek ki Feritten ümidi kesmişlerBiri ölecek o kesin
Daha çok pelinle Seyran öpülecek gibi o pozda 12.melun demek ki Feritten ümidi kesmişler
Kessinler zaten kimseye hayır gelmez o şebekten.Daha çok pelinle Seyran öpülecek gibi o pozda 12.melun demek ki Feritten ümidi kesmişler
Seyran pelini öpüyor zaten
Siz de şarkı çıkartınKessinler zaten kimseye hayır gelmez o şebekten.
Gözlerim kanadı, kepazelik resmen. 😱Siz de şarkı çıkartın
Siz de şarkı çıkartın
Sen öpersin kocaman dudaklarınlaDaha çok pelinle Seyran öpülecek gibi o pozda 12.melun demek ki Feritten ümidi kesmişler
Çarpık gibi hemcinslerinden hoşlanıyor seyran ile PelinSeyran pelini öpüyor zaten
Kessinler zaten kimseye hayır gelmez o şebekten.
Görmemiş işte.Geçen bölümden sahne bu kız istemesi olduktan sonra dedi bunu