Eee herkese hak ettiği.Çarpığa da gecekondu.@xemrexxx
Ateş olsan ancak cigaramı yakarsın qız.Çarpık size bir çarpar feleğiniz şaşar![]()
göbeğimle ve Totomla çarpsam yeter bir merdivenden yuvarlanıverirsinAteş olsan ancak cigaramı yakarsın qız.![]()
Benim ayaklarım yere sağlar basar bir fok yapamazsın.göbeğimle ve Totomla çarpsam yeter bir merdivenden yuvarlanıverirsin![]()
göbeğimle ve Totomla çarpsam yeter bir merdivenden yuvarlanıverirsin![]()
Benim ayaklarım yere sağlar basar bir fok yapamazsın.![]()
Onun da kolayı var aşağı bir parlak koyarım, ona bakarken çarpar geçerim@serhatt 1 90 boyunda nasıl yuvarlıyorsun acaba![]()
Onun da kolayı var aşağı bir parlak koyarım, ona bakarken çarpar geçerim![]()
Bu bayat numaralarla beni alt edemezsin.Onun da kolayı var aşağı bir parlak koyarım, ona bakarken çarpar geçerim![]()
Serhatın ona kanacağınımı sanıyorsun![]()
Düştü bileBu bayat numaralarla beni alt edemezsin.![]()
TuvarÇarpık size bir çarpar feleğiniz şaşar![]()
Ateş olsan ancak cigaramı yakarsın qız.![]()
göbeğimle ve Totomla çarpsam yeter bir merdivenden yuvarlanıverirsin![]()
Benim ayaklarım yere sağlar basar bir fok yapamazsın.![]()
Kendi yuvarlanıyor merdanenin.@serhatt 1 90 boyunda nasıl yuvarlıyorsun acaba![]()
Feyk yer kendin yuvarlanırsın.Onun da kolayı var aşağı bir parlak koyarım, ona bakarken çarpar geçerim![]()
Serhat’ı sazan sandı.Serhatın ona kanacağınımı sanıyorsun![]()
Bu bayat numaralarla beni alt edemezsin.![]()
Donun mu?
Sen öyle san dimdik ayaktayım.
@xemrexxx ohhh aldınmı cevabını çatla 🤣🤣Sen öyle san dimdik ayaktayım.![]()
Yedi bile.@xemrexxx ohhh aldınmı cevabını çatla 🤣🤣
Sen öyle san dimdik ayaktayım.![]()
@xemrexxx ohhh aldınmı cevabını çatla 🤣🤣
Heyatım hiç yasak elma izlemediniz mi serhata güven olur mu gıııı, koca ya da para görünce ilk sizi satar safozlarYedi bile.![]()
Kız sen kendini kolla ilk sırada sen varsın.Heyatım hiç yasak elma izlemediniz mi serhata güven olur mu gıııı, koca ya da para görünce ilk sizi satar safozlar![]()
![]()
Beni satmadı satmazdaHeyatım hiç yasak elma izlemediniz mi serhata güven olur mu gıııı, koca ya da para görünce ilk sizi satar safozlar![]()
![]()
Renktaşım mama oldu , çarpığa müşteri buluyor.Kız sen kendini kolla ilk sırada sen varsın.
kız ben böyle giyinmem o ka tüysüz değilimBeni satmadı satmazda
Herkes sen gibi dansöz mü ayol?![]()
@Angelica
Renktaşım mama oldu , çarpığa müşteri buluyor.![]()