Aaa bilmiyorum ki almayı. :/Bir abdest al bence
Aaa bilmiyorum ki almayı. :/Bir abdest al bence
@Cervantes öğretsin sanaAaa bilmiyorum ki almayı. :/
O biliyor muymuş?@Cervantes öğretsin sana
Bilmem forumda partner olmadığın az kişi kaldı ondan dedimO biliyor muymuş?
Olmadığımı kim söylemişş.Bilmem forumda partner olmadığın az kişi kaldı ondan dedim
Yok artıkın ne ara 😱 mart ayındaki kediler gibisin maşallahOlmadığımı kim söylemişş.
Benden hızlısı mezarda.Yok artıkın ne ara 😱 mart ayındaki kediler gibisin maşallah
Benden hızlısı mezarda.
Aaaa oğlanın karısı, metresi, karısından önce istemeye gittikleri ablasıı ve kırıştırdığı anası yaşındaki hizmetçi aynı sahnede 😱 oğlan da ne varsa artık @Alos ile @Angelica değerlendirsin bir @cookies @EmreCan
Cevher var cevher.Aaaa oğlanın karısı, metresi, karısından önce istemeye gittikleri ablasıı ve kırıştırdığı anası yaşındaki hizmetçi aynı sahnede 😱 oğlan da ne varsa artık @Alos ile @Angelica değerlendirsin bir @cookies @EmreCan
saudade tw 🦋 on Instagram: "Feritin haremi 😂 . . #tozluyaka #ecemçalhan #ulvikahyaoğlu #serrapirinç #afrasaraçoğlu #mertramazandemir #seyfer #yalıçapkını #zeyçağ #bercem #ekkan #yargı #duybeni #pınardeniz #ılcey #rabiasoytürk #canertopçu #meltemak
13K likes, 44 comments - saudade_tw on November 11, 2022: "Feritin haremi 😂 . . #tozluyaka #ecemçalhan #ulvikahyaoğlu #serrapirinç #afrasaraçoğlu #mertramazandemir #seyfer #yalıçapkını #zeyçağ #bercem #ekkan #yargı #duybeni #pınardeniz #ılcey #rabiasoytürk #canertopçu #meltemakçöl...www.instagram.com
Parlağa demek istedin zaar.
Neresi parlamış tam olarak az spesifik olParlağa demek istedin zaar.
Ben yeteri kadar spesifiğim de sen yeteri kadar zeki değilsin.Neresi parlamış tam olarak az spesifik ol
Benden hızlısı mezarda.
Aaa serhatt la @Alos cariye olmak için birbirini yerSadece Afra değil Mert ve tüm ekibin emeği bu