Seni görmüş galibaAaa bu kaynişi çok seviyorum ya.![]()
Bu adam niye böyle? Çok hiperaktif maşallah. Gerçi bu yakaladığım karede daha çok el hareketi çekmiş gibi görünüyor ama olsun shshsh. #YalıÇapkını 😄 pic.twitter.com/wI5IG3BCNP
— Deniz TURAL (@DTural) October 21, 2022
Beni görünce öpücük atıyor, burada seni görmüştür zaar.Seni görmüş galiba![]()
@Alos @Angelica @cookies
Bu adam niye böyle? Çok hiperaktif maşallah. Gerçi bu yakaladığım karede daha çok el hareketi çekmiş gibi görünüyor ama olsun shshsh. #YalıÇapkını 😄 pic.twitter.com/wI5IG3BCNP
Kuz neresi parlamış bunun sen incelemişsindir bilirsinBeni görünce öpücük atıyor, burada seni görmüştür zaar.![]()
ParlayanYıldız MertRamazan
— Deniz TURAL (@DTural) October 22, 2022
Seni görmüş galiba![]()
@Alos @Angelica @cookies
Söylemem namahrem.Kuz neresi parlamış bunun sen incelemişsindir bilirsin@Alos @cookies @Emre Ozansoy
ParlayanYıldız MertRamazan
— Deniz TURAL (@DTural) October 22, 2022
Aaaa haftada 5-6 gün çalışmak yetmemiş bir de birlikte konsere gidiyilerSöylemem namahrem.![]()
Arkadaşlık bunu gerektirir.Aaaa haftada 5-6 gün çalışmak yetmemiş bir de birlikte konsere gidiyiler
www.instagram.com
GeberCanlı canlı zoom yaptım ben oğlana.![]()
MBC4 tanıtımlarından Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir 💥
— Fısıldayan ADAM (@huyde12) October 31, 2022
(Seyran'ın parmağındaki yüzük, geçen bölüm çizilen yüzük değil mi?)#YalıÇapkını #SeyFer pic.twitter.com/TWliRZ6IA0
Ne gebercem ayol ecünnü takılsın işte ben reelde tadına bakıyorum o fakede.Geber
MBC4 tanıtımlarından Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir 💥
— Fısıldayan ADAM (@huyde12) October 31, 2022
(Seyran'ın parmağındaki yüzük, geçen bölüm çizilen yüzük değil mi?)#YalıÇapkını #SeyFer pic.twitter.com/TWliRZ6IA0
Neyin tadına bakıyon 😱Ne gebercem ayol ecünnü takılsın işte ben reelde tadına bakıyorum o fakede.![]()
Doğru mu buSanane.![]()
TÜRK DİZİ TARİHİNİN EN CİLVELİ BAŞROLÜ YA ŞU GİRİŞE BAKIN hshshshshhshshs #yalıçapkını pic.twitter.com/bpQcM52qMX
— gamze (@kirecburnululuu) November 11, 2022
Yeess.Doğru mu bu
TÜRK DİZİ TARİHİNİN EN CİLVELİ BAŞROLÜ YA ŞU GİRİŞE BAKIN hshshshshhshshs #yalıçapkını pic.twitter.com/bpQcM52qMX
— gamze (@kirecburnululuu) November 11, 2022