Akşamdan beri ferite sövüyorum
Ben hala bu konfordayım da kendisi iki çocuğu olan bir pranga mahkumu şimdilerde.
Nikah günü bir şeyler yapsaydın sen seversin skandallarıBen hala bu konfordayım da kendisi iki çocuğu olan bir pranga mahkumu şimdilerde.
Skandal yaratacak kadar sevmemişim demek ki.Nikah günü bir şeyler yapsaydın sen seversin skandalları
Aaaa kaşlar damı bakıyonuz😱 @Alos @cookiesBen hala bu konfordayım da kendisi iki çocuğu olan bir pranga mahkumu şimdilerde.
Gayet iyi duruyor kalın olmasına rağmen.Aaaa kaşlar damı bakıyonuz😱 @Alos @cookies
Log into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.lm.facebook.com
Tövbest 😱Gayet iyi duruyor kalın olmasına rağmen.
Kaşına kurban olduğummmAaaa kaşlar damı bakıyonuz😱 @Alos @cookies
Log into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.lm.facebook.com
O yalıya gelin ben olacam.Tövbest 😱
Acilen kaş beyle evlenmemiz lazım
Her sabah bu dansı yapsın bana, üstüne para veririm.
Ferit bayağı bir zevksizmiş.
Acilen kaş beyle evlenmemiz lazım
Yeni füze buldum sizi susturacak artık her gün üzerinize atıp dikkatinizi dağıtırımHer sabah bu dansı yapsın bana, üstüne para veririm.
Alırım bi dal.Yeni füze buldum sizi susturacak artık her gün üzerinize atıp dikkatinizi dağıtırım
Melike on Instagram: "AHAHHAHAHAJSJSJSJSJS"
70K likes, 292 comments - amourmeftah on October 8, 2022: "AHAHHAHAHAJSJSJSJSJS".www.instagram.com
Daldan dala gezerken düşersin umarımAlırım bi dal.
Aaa sen düş de geber be.