DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,135
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Senin forumda oluşun bir rahatsızlık sebebi, hiçbir şey yapmasan da.@Hazem @Emre Ozansoy Bu diziyi kötüleyip size rahatsızlık vermeye devam edeceğim. 😎😎
Yine kalitesiz bir dizi ve yine sen...Senin forumda oluşun bir rahatsızlık sebebi, hiçbir şey yapmasan da.
Edit: Diziyi bende izliyorum, hadi et de görelim.![]()
Kalite yoksunu biri kaliteden bahsedemez so sorry.Yine kalitesiz bir dizi ve yine sen...
Yerli dizilerden elimi eteğimi yıllar önce çekerek kaliteli bir insan olduğumu ortaya koymuştum. 😎💪Kalite yoksunu biri kaliteden bahsedemez so sorry.![]()
Keşke buradan da elini eteğini çeksende bizde kaliteye kavuşsak.Yerli dizilerden elimi eteğimi yıllar önce çekerek kaliteli bir insan olduğumu ortaya koymuştum. 😎💪
Senin forumda oluşun bir rahatsızlık sebebi, hiçbir şey yapmasan da.
Edit: Diziyi bende izliyorum, hadi et de görelim.![]()
Tam bir serhat fantezisiYine kalitesiz bir dizi ve yine sen...
Bir erkekte aradığım tüm özellikler mevcut.Tam bir serhat fantezisi
@Alos @Angelica @cookies
![]()
“𝒍𝒐𝒗𝒆 𝒊𝒔 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒅𝒆𝒕𝒂𝒊𝒍𝒔” 🔗 on Instagram: "| такие смешные 🤣🔥 — Tags: #destan #sadakatsiz #kardeşlerim #reymir #askmantikintikam #handekerem #адбор #tozluyaka #edser #teskilat #sencalkapimi #зимородок #üçkızkardeş #duybeni #ekkan #kusursuzkiracı #пыль
98K likes, 303 comments - moonkalbim on October 8, 2022: "| такие смешные 🤣🔥 — Tags: #destan #sadakatsiz #kardeşlerim #reymir #askmantikintikam #handekerem #адбор #tozluyaka #edser #teskilat #sencalkapimi #зимородок #üçkızkardeş #duybeni #ekkan #kusursuzkiracı #пыльныйворотник #yalıcapkini...www.instagram.com
Gözükmeyen özellikleri pekiyiBir erkekte aradığım tüm özellikler mevcut.![]()
Ben bu çocuğa aşık oldum...Tam bir serhat fantezisi
@Alos @Angelica @cookies
![]()
“𝒍𝒐𝒗𝒆 𝒊𝒔 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒅𝒆𝒕𝒂𝒊𝒍𝒔” 🔗 on Instagram: "| такие смешные 🤣🔥 — Tags: #destan #sadakatsiz #kardeşlerim #reymir #askmantikintikam #handekerem #адбор #tozluyaka #edser #teskilat #sencalkapimi #зимородок #üçkızkardeş #duybeni #ekkan #kusursuzkiracı #пыль
98K likes, 303 comments - moonkalbim on October 8, 2022: "| такие смешные 🤣🔥 — Tags: #destan #sadakatsiz #kardeşlerim #reymir #askmantikintikam #handekerem #адбор #tozluyaka #edser #teskilat #sencalkapimi #зимородок #üçkızkardeş #duybeni #ekkan #kusursuzkiracı #пыльныйворотник #yalıcapkini...www.instagram.com
Sen gördün mü yoksa nasıldı boyutu falan cnmGözükmeyen özellikleri pekiyi![]()
Ben totocuyum serhat bamyacıBen bu çocuğa aşık oldum...
------
Sen gördün mü yoksa nasıldı boyutu falan cnm![]()
Bana ikisi de uyarBen totocuyum serhat bamyacı![]()
O kalın kafana kakmaktan ben yoruldum sen anlamadın.Gözükmeyen özellikleri pekiyi![]()
Buna kadir inanırO kalın kafana kakmaktan ben yoruldum sen anlamadın.Beni tek ilgilendiren şey TİP.
![]()
Seni inandırmak gibi bir çabam olmadı hiçbir zaman çünkü önemsediğim biri değilsin şekerim.Buna kadir inanır![]()