Aaa bilmiyorum ki almayı. :/Bir abdest al bence![]()
Aaa bilmiyorum ki almayı. :/Bir abdest al bence![]()
O biliyor muymuş?@Cervantes öğretsin sana![]()
Bilmem forumda partner olmadığın az kişi kaldı ondan dedimO biliyor muymuş?
Olmadığımı kim söylemişş.Bilmem forumda partner olmadığın az kişi kaldı ondan dedim![]()
Yok artıkın ne ara 😱 mart ayındaki kediler gibisin maşallahOlmadığımı kim söylemişş.![]()
Benden hızlısı mezarda.Yok artıkın ne ara 😱 mart ayındaki kediler gibisin maşallah![]()
Benden hızlısı mezarda.![]()
Aaaa oğlanın karısı, metresi, karısından önce istemeye gittikleri ablasıı ve kırıştırdığı anası yaşındaki hizmetçi aynı sahnede 😱 oğlan da ne varsa artık @Alos ile @Angelica değerlendirsin bir
Cevher var cevher.Aaaa oğlanın karısı, metresi, karısından önce istemeye gittikleri ablasıı ve kırıştırdığı anası yaşındaki hizmetçi aynı sahnede 😱 oğlan da ne varsa artık @Alos ile @Angelica değerlendirsin bir![]()
@cookies @EmreCan
![]()
saudade tw 🦋 on Instagram: "Feritin haremi 😂 . . #tozluyaka #ecemçalhan #ulvikahyaoğlu #serrapirinç #afrasaraçoğlu #mertramazandemir #seyfer #yalıçapkını #zeyçağ #bercem #ekkan #yargı #duybeni #pınardeniz #ılcey #rabiasoytürk #canertopçu #meltemak
13K likes, 44 comments - saudade_tw on November 11, 2022: "Feritin haremi 😂 . . #tozluyaka #ecemçalhan #ulvikahyaoğlu #serrapirinç #afrasaraçoğlu #mertramazandemir #seyfer #yalıçapkını #zeyçağ #bercem #ekkan #yargı #duybeni #pınardeniz #ılcey #rabiasoytürk #canertopçu #meltemakçöl...www.instagram.com
Parlağa demek istedin zaar.
Neresi parlamış tam olarak az spesifik olParlağa demek istedin zaar.![]()
Ben yeteri kadar spesifiğim de sen yeteri kadar zeki değilsin.Neresi parlamış tam olarak az spesifik ol![]()
Benden hızlısı mezarda.![]()
Aaa serhatt la @Alos cariye olmak için birbirini yerSadece Afra değil Mert ve tüm ekibin emeği bu![]()