YABANCI - 2. Bölüm | Olay Dizi

@Çiğdem- in partneri ilk kez FavoriForumum farkıyla @dizi kolik @Bully @cookies @EFE UYSAL @vadikızı ve diğerleri :F

k%C4%B1z-yazarlar%C4%B1n-yak%C4%B1%C5%9F%C4%B1kl%C4%B1-buldu%C4%9Fu-erkek-yazarlar_672426.jpg
Hahahaha kahkaha attım. :F :F

@Bully yani Kaan'ın aldığı ücret 30 bin TL
@dizi kolik aldığı ücret 25 bin TL
@EFE UYSAL 22 bin TL
@vadikızı 26 bin TL
@Çiğdem- aldığı ücret ekmek parası :F :F
Allah bereket versin. :F

Son düzenleme:
İlk bölümden kafamda sorular vardı, yine gideremedim. Bu Kaan ile Efe ne çeviriyorlar. Kaan'ın evindeki eli ağzı bantlı kız kim, bunlar bildiğin kızı alıkoymuşlar. Esra'nın polisi arması gerekirdi diye düşünüyorum. Vaşşahi iyi cesaret Kaan'ın evine gitmesi. :)

Birde Efe, Esra'ya Kaan'ı sen tanımazsın demişti ama Esra ile Kaan karşılaştıklarında büyük bir şok yaşadıklarına göre daha önceden birbirlerini tanıyor olabilirler. :)

Dizi gizemini koruduğu sürece ilgi çekmeye devam edecektir, böyle devam. Zamanla sorularımızın yanıtlarını buluruz zaten. :)

İlk bölümden kafamda sorular vardı, yine gideremedim. Bu Kaan ile Efe ne çeviriyorlar. Kaan'ın evindeki eli ağzı bantlı kız kim, bunlar bildiğin kızı alıkoymuşlar. Esra'nın polisi arması gerekirdi diye düşünüyorum. Vaşşahi iyi cesaret Kaan'ın evine gitmesi. :)

Birde Efe, Esra'ya Kaan'ı sen tanımazsın demişti ama Esra ile Kaan karşılaştıklarında büyük bir şok yaşadıklarına göre daha önceden birbirlerini tanıyor olabilirler. :)

Dizi gizemini koruduğu sürece ilgi çekmeye devam edecektir, böyle devam. Zamanla sorularımızın yanıtlarını buluruz zaten. :)
Dizi sırları bir süre daha devam ettirebilir kafanda soruların yatması bundandır. Zaten içerik bu aslında Kaan'ın hayatında çok farklı olaylar dönüyor ve çevresi de bundan nasibini alıyor iyi ya da kötü. O ağzı bantlı kız Çiğdem aslında ismen vermedim orada ama asıl önemli olan soru bu kızın isminden çok kim olduğu zaten. :)