Takmışsın sen de, "kıskançlık" da "kıskançlık". Benimkinin kimler tarafından kıskanıldığını çok iyi biliyorum, merak etme.Oh no kıskançlık artışı hararet
Takmışsın sen de, "kıskançlık" da "kıskançlık". Benimkinin kimler tarafından kıskanıldığını çok iyi biliyorum, merak etme.Oh no kıskançlık artışı hararet
Valla her oyuncumun etkisi var EFE'de geleceği parlak bir castımDeniz'in dizisine çok etkin olmamış maalesef, harcama kendini.
Yüksek reytingleri görünce harcarsın ama, o kadar da sadakatsizsin.Valla her oyuncumun etkisi var EFE'de geleceği parlak bir castım
Bildiğinin kim olduğunu tahmin ediyorum ama ben işime bakarım.Takmışsın sen de, "kıskançlık" da "kıskançlık". Benimkinin kimler tarafından kıskanıldığını çok iyi biliyorum, merak etme.
Neyse bu konu çok uzamasın cıvık bir hal alacak sonunda.Yüksek reytingleri görünce harcarsın ama, o kadar da sadakatsizsin.
Off, şakadan anlamıyorsun sen de. Bana neler söyledin de bozulmadım.Bildiğinin kim olduğunu tahmin ediyorum ama ben işime bakarım.
Neyse bu konu çok uzamasın cıvık bir hal alacak sonunda.
Son yorumumda nasıl bir bozulma alameti var onu nerden çıkardın yani şu kıskanma benim dizim seninkinden güzel mevzusu şakası cıvımaya başladı tadında bırakalım diyorumOff, şakadan anlamıyorsun sen de. Bana neler söyledin de bozulmadım.
Benimkinin daha güzel olduğunu iki taraf olarak kabul ediyor ve konuyu kapatıyoruz.Son yorumumda nasıl bir bozulma alameti var onu nerden çıkardın yani şu kıskanma benim dizim seninkinden güzel mevzusu şakası cıvımaya başladı tadında bırakalım diyorum
Öyle diyorsan öyle olsun ortada emek var iki diziye de ben takılıyorumBenimkinin daha güzel olduğunu iki taraf olarak kabul ediyor ve konuyu kapatıyoruz.
Hahahaha kahkaha attım.@Çiğdem- in partneri ilk kez FavoriForumum farkıyla @dizi kolik @Bully @cookies @EFE UYSAL @vadikızı ve diğerleri
Allah bereket versin.@Bully yani Kaan'ın aldığı ücret 30 bin TL
@dizi kolik aldığı ücret 25 bin TL
@EFE UYSAL 22 bin TL
@vadikızı 26 bin TL
@Çiğdem- aldığı ücret ekmek parası
@denizz19 ile gerekli konularda anlaşacağımızı sanıyorum. Sonuçta hepimiz birer profesyoneliz. 😎@dizi kolik'çiğim başka projeleri düşünme sakın burada fenomen bir çift olabiliriz seninle.
Dizi sırları bir süre daha devam ettirebilir kafanda soruların yatması bundandır. Zaten içerik bu aslında Kaan'ın hayatında çok farklı olaylar dönüyor ve çevresi de bundan nasibini alıyor iyi ya da kötü. O ağzı bantlı kız Çiğdem aslında ismen vermedim orada ama asıl önemli olan soru bu kızın isminden çok kim olduğu zaten.İlk bölümden kafamda sorular vardı, yine gideremedim. Bu Kaan ile Efe ne çeviriyorlar. Kaan'ın evindeki eli ağzı bantlı kız kim, bunlar bildiğin kızı alıkoymuşlar. Esra'nın polisi arması gerekirdi diye düşünüyorum. Vaşşahi iyi cesaret Kaan'ın evine gitmesi.
Birde Efe, Esra'ya Kaan'ı sen tanımazsın demişti ama Esra ile Kaan karşılaştıklarında büyük bir şok yaşadıklarına göre daha önceden birbirlerini tanıyor olabilirler.
Dizi gizemini koruduğu sürece ilgi çekmeye devam edecektir, böyle devam. Zamanla sorularımızın yanıtlarını buluruz zaten.
Bence burda affetme music survivorda iyi puan vererek affet@denizz19 neyse affedeyim seninbu seferlik
Senin duygusal biri olduğunu biliyorum