YABANCI - 2. Bölüm | Olay Dizi

Senaryom ağır diyorsun ama 2.bölümle de harikalar yarattım ben bir senaristim diziyi yazıp akışına bırakmam oyuncularımla ne yapmamız gerektiğini konuşurum onlar da fikirlerini sunar. Senin gibi yazıp kaçmıyorum :F :A
xemrexxx'ten sonra sen de dizimin başarısını çekemeyip karalama kampanyalarına başlamışsın. Kıskanmayın lütfen. :A

Buradan ayrılıp benim diziye gel, 30 bin TL veririm. :A
Karşı kanalın dizisine geçmezsen ücretin 10 bin daha artacak :F
Ay siz çok küçük düşünüyorsunuz bak ben bu rakamları hayatta kabul etmem. :F 150 Bin TL + karavan isterim. Olmazsa olmaz ikilim. :bhr: Bir de sete gelip giderken diğer oyuncularla aynı arabada seyahat etmek istemiyorum, özel bir şoför istiyorum. :noworry:Neyse bunlar şimdi burada konuşulacak şeyler değil, yarın Aserat ile görüştükten sonra menajerimden bir randevu alırsan seninle de görüşürüz Deniz'cim. :X

@denizz19 bana 22 bin lirayı mı yakıştırıyorsun. :) :T::T:
Ayy daha durun artacak dizimiz yeter ki daha da yükselsin reklam alalım :F

@Aserat mesela ben @cookies i hiç etiketlemiyorum ama gelip hep yorumlaşıyor burada demek ki beğenmiş dizimi :A

Hatta yeni isimler de okumak için teklif sundu beni de etiketle bundan sonra diye :A mesela sürgünüm.

Ay siz çok küçük düşünüyorsunuz bak ben bu rakamları hayatta kabul etmem. :F 150 Bin TL + karavan isterim. Olmazsa olmaz ikilim. :bhr: Bir de sete gelip giderken diğer oyuncularla aynı arabada seyahat etmek istemiyorum, özel bir şoför istiyorum. :noworry:Neyse bunlar şimdi burada konuşulacak şeyler değil, yarın Aserat ile görüştükten sonra menajerimden bir randevu alırsan seninle de görüşürüz Deniz'cim. :X
Sen o parayı anca rüyanda görürsün bana vermiyorlar sana mı vercekler. :F :F :F

Niyetiniz ocağımızı söndürmek galiba Esra Hanım? :A

Sen benle görüştün görüşeceğin kadar zaten :F bak dizimdesin şuan :A

Forumdaki insanlara "üye" denilmiyor mu Dönis'ciğim? :A

Benim diziye gel, 30 bin TL veririm. Bu cimri patronundan kurtulmak en iyisi. :A
Çok okuyan yok ondan dedim :A

Ayy daha durun artacak dizimiz yeter ki daha da yükselsin reklam alalım :F

@Aserat mesela ben @cookies i hiç etiketlemiyorum ama gelip hep yorumlaşıyor burada demek ki beğenmiş dizimi :A

Hatta yeni isimler de okumak için teklif sundu beni de etiketle bundan sonra diye :A mesela sürgünüm.
Ben kendi kitlemden memnunum diyorum arkadaşım, anlama zorluğu mu çekiyorsun? :A

Kiz bana gel dicem ama benimki fazla okunmuyor ve o kadar para bende ne gezer geçen yil diziden kazandığım parayi kışın tatile giderek yemisim @Çiğdem- e bile 39 bin 324 tlyi zor veriyorum düşün :(

@adımutlulukk transfer et şu kızı 😉