YABANCI - 2. Bölüm | Olay Dizi

siSen o parayı anca rüyanda görürsün bana vermiyorlar sana mı vercekler. :F :F :F
Bundan önceki dizilerim reyting rekortmeniydi reyting! :X Ne rüyasından bahsediyorsun, her dizide bana verilen ayrıcalıklar ve teklifler bunlar. :F @denizz19 size şaka yapmış, aslında diziye girmem için benim asla söylediği rakamı kabul etmeyeceğimi bildiği için diğer oyuncular alınmasın diye oraya sizin aldığınız makul rakamlar kadar fiyat yazmış. :noworry:Yani zaten Deniz'in bana tahsis ettiği şeyler bunlar. :X

Sevdaluk'u devam ettirme niyetiyle yaptığın yeni dizi anca 5 bölüm sürmüştü, oysa Aşkın Alfabesi 12 bölüm boyunca ayakta kalmayı başardı. Dizi sektöründe istikrar da önemlidir. :A
Ben dizinin prestiji için devam ettirdim ama diziyi ben en baştan başlatmadım kaldığı yerden devam ettirdim o sebeple zaten ilgi görmemesi normaldir diziyi izlemeyenler başını bilmeden konuya hakim olamazlardı senarist aklınla bunu da mı düşünemiyorsun :A

Ayy daha durun artacak dizimiz yeter ki daha da yükselsin reklam alalım :F

@Aserat mesela ben @cookies i hiç etiketlemiyorum ama gelip hep yorumlaşıyor burada demek ki beğenmiş dizimi :A

Hatta yeni isimler de okumak için teklif sundu beni de etiketle bundan sonra diye :A mesela sürgünüm.
Aa beni ezme .ss .ss
Valla rakip kanala yani @Aserat a giderim onun daimi mesaj yazicisi olurum post kasarim orda ve hiti yukselir :A

Beğendim ben bunu ama birakamam ki :( etiketle sende beni hep yüzüme vurma :(

Ben dizinin prestiji için devam ettirdim ama diziyi ben en baştan başlatmadım kaldığı yerden devam ettirdim o sebeple zaten ilgi görmemesi normaldir diziyi izlemeyenler başını bilmeden konuya hakim olamazlardı senarist aklınla bunu da mı düşünemiyorsun :A
Biliyorum, ama o zaman başlatmayacaktın. Bunun final haberini de 5 bölümde görmeyelim de. :A

Aa beni ezme .ss .ss
Valla rakip kanala yani @Aserat a giderim onun daimi mesaj yazicisi olurum post kasarim orda ve hiti yukselir :A

Gel gel, kapımız her daim açık. :A

Aa beni ezme .ss .ss

O mesajdan seni ezdim mi sandın yani :F diyorum ki cookies sevmiş etiketlemesem de okuyor yorumlaşıyor dedim yani elbette oku :D

O mesajdan seni ezdim mi sandın yani :F diyorum ki cookies sevmiş etiketlemesem de okuyor yorumlaşıyor dedim yani elbette oku :D
Aa ben iste ben ya her seyi oramdan buramdan anliyorum :(
Gecen tvde bi adam maymuna cok akillisin dedi ben cok kıllısın anladim :(
Her seyi yanlış anliyorum nidin böyleyim ben nidinnnn :(
Biliyorum, ama o zaman başlatmayacaktın. Bunun final haberini de 5 bölümde görmeyelim de. :A

Gel gel, kapımız her daim açık. :A
Seyirci olduğum için gelirim merak etme.Artik 5+ yorumum garanti sana 😉
Esranın kalmasını istiyorsun beni istemiyorun alacağın olsun. :( :T:
@Aserat yepyeni bir jön yarat.Ben nasıl @EnveR den jön yarattim ve 3500 kişi bakti ilk bölume.Sende yapabilirsin Efeyi jön yap 😉