Bundan önceki dizilerim reyting rekortmeniydi reyting!siSen o parayı anca rüyanda görürsün bana vermiyorlar sana mı vercekler.![]()
![]()
![]()
Bundan önceki dizilerim reyting rekortmeniydi reyting!siSen o parayı anca rüyanda görürsün bana vermiyorlar sana mı vercekler.![]()
![]()
![]()
Esranın kalmasını istiyorsun beni istemiyorun alacağın olsun.Yok yön değiştirmek istiyorsan sen bilirsin ama onun dizisi yayından kaldırılacak neredeyse ondan diyorum yarı yolda kalma![]()
Ben dizinin prestiji için devam ettirdim ama diziyi ben en baştan başlatmadım kaldığı yerden devam ettirdim o sebeple zaten ilgi görmemesi normaldir diziyi izlemeyenler başını bilmeden konuya hakim olamazlardı senarist aklınla bunu da mı düşünemiyorsunSevdaluk'u devam ettirme niyetiyle yaptığın yeni dizi anca 5 bölüm sürmüştü, oysa Aşkın Alfabesi 12 bölüm boyunca ayakta kalmayı başardı. Dizi sektöründe istikrar da önemlidir.![]()
Aa beni ezme .ss .ss
Biliyorum, ama o zaman başlatmayacaktın. Bunun final haberini de 5 bölümde görmeyelim de.Ben dizinin prestiji için devam ettirdim ama diziyi ben en baştan başlatmadım kaldığı yerden devam ettirdim o sebeple zaten ilgi görmemesi normaldir diziyi izlemeyenler başını bilmeden konuya hakim olamazlardı senarist aklınla bunu da mı düşünemiyorsun![]()
Gel gel, kapımız her daim açık.Aa beni ezme .ss .ss
Valla rakip kanala yani @Aserat a giderim onun daimi mesaj yazicisi olurum post kasarim orda ve hiti yukselir
Beğendim ben bunu ama birakamam kietiketle sende beni hep yüzüme vurma
![]()
O mesajdan seni ezdim mi sandın yaniAa beni ezme .ss .ss
Valla rakip kanala yani @Aserat a giderim onun daimi mesaj yazicisi olurum post kasarim orda ve hiti yukselir
Beğendim ben bunu ama birakamam kietiketle sende beni hep yüzüme vurma
![]()
Sana tavsiye beni kaba adam rolünde oynat ben gelirsem dizinin reytingi yükselir sana tavsiye.😉Biliyorum, ama o zaman başlatmayacaktın. Bunun final haberini de 5 bölümde görmeyelim de.
Gel gel, kapımız her daim açık.![]()
Benim bu hafta sınavlarım olacak büyük ihtimal 3.bölüm cumartesi olmayacak ya da birkaç gün geç yayınlanacakBiliyorum, ama o zaman başlatmayacaktın. Bunun final haberini de 5 bölümde görmeyelim de.
Deniz "seni de alacağım" der, 5 bölüm geçse bile dizide bulamazsın kendini.
Ben ne yapayım, benim dizim her türlü forumun en çok izleneni ve en sevilerek takip edileni bir kere.Benim bu hafta sınavlarım olacak büyük ihtimal 3.bölüm cumartesi olmayacak ya da birkaç gün geç yayınlanacak![]()
Bakalım neler olacak bu hafta.Benim bu hafta sınavlarım olacak büyük ihtimal 3.bölüm cumartesi olmayacak ya da birkaç gün geç yayınlanacak![]()
Metin tamamdır çok fazla talep var
Daha önce bir dizide rol almadığın için reytingini bilemiyorum, ama konuk oyuncu olsa bile yakın zamanda alırım seni de.Sana tavsiye beni kaba adam rolünde oynat ben gelirsem dizinin reytingi yükselir sana tavsiye.😉
Oh no kıskançlık artışı hararetDeniz "seni de alacağım" der, 5 bölüm geçse bile dizide bulamazsın kendini.
Ben ne yapayım, benim dizim her türlü forumun en çok izleneni ve en sevilerek takip edileni bir kere.![]()
Aa ben iste ben ya her seyi oramdan buramdan anliyorumO mesajdan seni ezdim mi sandın yanidiyorum ki cookies sevmiş etiketlemesem de okuyor yorumlaşıyor dedim yani elbette oku
![]()
Seyirci olduğum için gelirim merak etme.Artik 5+ yorumum garanti sana 😉Biliyorum, ama o zaman başlatmayacaktın. Bunun final haberini de 5 bölümde görmeyelim de.
@Aserat yepyeni bir jön yarat.Ben nasıl @EnveR den jön yarattim ve 3500 kişi bakti ilk bölume.Sende yapabilirsin Efeyi jön yap 😉Esranın kalmasını istiyorsun beni istemiyorun alacağın olsun.![]()
![]()
Evet bu ilk tecrübem yavaş yavaş yükseklere çıkacaz.Daha önce bir dizide rol almadığın için reytingini bilemiyorum, ama konuk oyuncu olsa bile yakın zamanda alırım seni de.![]()
Deniz'in dizisine çok etkin olmamış maalesef, harcama kendini.Evet bu ilk tecrübem yavaş yavaş yükseklere çıkacaz.![]()
Ne kisiler gördüm basrolle başlayıp piyasadan yok oldular, ne kisiler gördüm figüranlikla başlayıp piyasayı fethettiler.... 😉Evet bu ilk tecrübem yavaş yavaş yükseklere çıkacaz.![]()
İlerleyen bölümlerde rolüm artabilir belli olmaz.Deniz'in dizisine çok etkin olmamış maalesef, harcama kendini.![]()