4 sıfırı silmek yerine 6 sıfır daha eklemesi daha mantıklı ve kolay olmaz mı?Amin
Sondaki 4 sıfırı sil ve 10 sıfır getir bence
Hayatında o kadar parayı bir arada gördün müAzmış la yükselt biraz.
Bu arada benim şimdi çıkmam lazım. Yarın sabah Nişantaşı'nda toplantım var da.@Aserat sanırım yeni dizisinin başrolü için menajerimle iletişime geçmiş. Daha yapacak bir ton işim var. Hadi bayyy.
20 bin tlik ekmek alıyorum ben yani 20 bin maaşım@Bully yani Kaan'ın aldığı ücret 30 bin TL
@dizi kolik aldığı ücret 25 bin TL
@EFE UYSAL 22 bin TL
@vadikızı 26 bin TL
@Çiğdem- aldığı ücret ekmek parası
Onları da sen kızıştırmışsındır. Mesela oyuncuların aldığı maaşlardan bize ne ki?Canısı kıskanıyorsun bence konuyu coşturmama gerek yok tersine az önce kimse yazmıyordu ben çıktım forumdan geldim millet yazışıyordu
Aa ne kadanda az Bullyin 80-90 bin olmasini beklerdim 😱 😱@Bully yani Kaan'ın aldığı ücret 30 bin TL
@EFE UYSAL 22 bin TL
@vadikızı 26 bin TL
Ne kıskanması be? Benim dizim çok iyi gidiyor.Hayatında o kadar parayı bir arada gördün mü
Aserat kıskançlık peşinde seni mi çalacak benden
Once 4 sıfiri sil paran odur diyecektim ama sonra ayıp olur diye oyle yazdim4 sıfırı silmek yerine 6 sıfır daha eklemesi daha mantıklı ve kolay olmaz mı?
En çok sahnesi olan ve başrol olan birine 25 Bin TL'lik teklif mi ettin sen? 😱 Üstelik benim bu rakamı kabul edeceğimi mi sanıyorsun?@Bully yani Kaan'ın aldığı ücret 30 bin TL
@EFE UYSAL 22 bin TL
@vadikızı 26 bin TL
Ben işimi ciddi yapan biriyim senin gibi formaliteden onları diziye sokmuyorum her şeyleriyle kefilimOnları da sen kızıştırmışsındır. Mesela oyuncuların aldığı maaşlardan bize ne ki?
Buradan ayrılıp benim diziye gel, 30 bin TL veririm.En çok sahnesi olan ve başrol olan birine 25 Bin TL'lik teklif mi ettin sen? 😱 Üstelik benim bu rakamı kabul edeceğimi mi sanıyorsun?Aaa burda bir büyük dolap dönüyor.Verilen rakamlarla yazan rakamlar gerçeği yansıtmıyor.
Karşı kanalın dizisine geçmezsen ücretin 10 bin daha artacakEn çok sahnesi olan ve başrol olan birine 25 Bin TL'lik teklif mi ettin sen? 😱 Üstelik benim bu rakamı kabul edeceğimi mi sanıyorsun?Aaa burda bir büyük dolap dönüyor.Verilen rakamlarla yazan rakamlar gerçeği yansıtmıyor.
Gördüm la banka hesabımda 30 bin lira var 18 yaşına gelince kullanacam.Hayatında o kadar parayı bir arada gördün mü
Aserat kıskançlık peşinde seni mi çalacak benden
Bak sende başladın dizi sektöründe bu işler böyle yürüyorBuradan ayrılıp benim diziye gel, 30 bin TL veririm.
Verilen daha mi az yoksa 😱 😱En çok sahnesi olan ve başrol olan birine 25 Bin TL'lik teklif mi ettin sen? 😱 Üstelik benim bu rakamı kabul edeceğimi mi sanıyorsun?Aaa burda bir büyük dolap dönüyor.Verilen rakamlarla yazan rakamlar gerçeği yansıtmıyor.
Sen de izlediğin tüm Total dizilerden esintiler toplayıp yedirmişsin. Hala asıl konuya geçilmedi ki, bu da senaryonun ne kadar ağır olduğunu gösteriyor.Ben işimi ciddi yapan biriyim senin gibi formaliteden onları diziye sokmuyorum her şeyleriyle kefilimkıskanma kıskanç şeysenaryon taklit ediyor kendini özgün senaryomu çekemiyon
E Yapım olarak üyelere kaliteli işler sunmak bana yeter.Bak sende başladın dizi sektöründe bu işler böyle yürüyor
Senaryom ağır diyorsun ama 2.bölümle de harikalar yarattım ben bir senaristim diziyi yazıp akışına bırakmam oyuncularımla ne yapmamız gerektiğini konuşurum onlar da fikirlerini sunar. Senin gibi yazıp kaçmıyorumSen de izlediğin tüm Total dizilerden esintiler toplayıp yedirmişsin. Hala asıl konuya geçilmedi ki, bu da senaryonun ne kadar ağır olduğunu gösteriyor.
Üyeler?Sen de izlediğin tüm Total dizilerden esintiler toplayıp yedirmişsin. Hala asıl konuya geçilmedi ki, bu da senaryonun ne kadar ağır olduğunu gösteriyor.
E Yapım olarak üyelere kaliteli işler sunmak bana yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?