YABANCI - 2. Bölüm | Olay Dizi

Bu arada benim şimdi çıkmam lazım. Yarın sabah Nişantaşı'nda toplantım var da. :noworry: @Aserat sanırım yeni dizisinin başrolü için menajerimle iletişime geçmiş. Daha yapacak bir ton işim var. Hadi bayyy. :X

Onları da sen kızıştırmışsındır. Mesela oyuncuların aldığı maaşlardan bize ne ki? :A
Ben işimi ciddi yapan biriyim senin gibi formaliteden onları diziye sokmuyorum her şeyleriyle kefilim :A kıskanma kıskanç şey :A senaryon taklit ediyor kendini özgün senaryomu çekemiyon :F

En çok sahnesi olan ve başrol olan birine 25 Bin TL'lik teklif mi ettin sen? 😱 Üstelik benim bu rakamı kabul edeceğimi mi sanıyorsun?:F Aaa burda bir büyük dolap dönüyor. :noworry: Verilen rakamlarla yazan rakamlar gerçeği yansıtmıyor. :bağır:
Buradan ayrılıp benim diziye gel, 30 bin TL veririm. :A

En çok sahnesi olan ve başrol olan birine 25 Bin TL'lik teklif mi ettin sen? 😱 Üstelik benim bu rakamı kabul edeceğimi mi sanıyorsun?:F Aaa burda bir büyük dolap dönüyor. :noworry: Verilen rakamlarla yazan rakamlar gerçeği yansıtmıyor. :bağır:
Karşı kanalın dizisine geçmezsen ücretin 10 bin daha artacak :F

Verilen daha mi az yoksa 😱 😱

Ben işimi ciddi yapan biriyim senin gibi formaliteden onları diziye sokmuyorum her şeyleriyle kefilim :A kıskanma kıskanç şey :A senaryon taklit ediyor kendini özgün senaryomu çekemiyon :F
Sen de izlediğin tüm Total dizilerden esintiler toplayıp yedirmişsin. Hala asıl konuya geçilmedi ki, bu da senaryonun ne kadar ağır olduğunu gösteriyor. :A

Bak sende başladın dizi sektöründe bu işler böyle yürüyor :F
E Yapım olarak üyelere kaliteli işler sunmak bana yeter. :F

Sen de izlediğin tüm Total dizilerden esintiler toplayıp yedirmişsin. Hala asıl konuya geçilmedi ki, bu da senaryonun ne kadar ağır olduğunu gösteriyor. :A
Senaryom ağır diyorsun ama 2.bölümle de harikalar yarattım ben bir senaristim diziyi yazıp akışına bırakmam oyuncularımla ne yapmamız gerektiğini konuşurum onlar da fikirlerini sunar. Senin gibi yazıp kaçmıyorum :F :A