Esinlenecez diyorum yahu hem Kenan 35+ gibi görünüyor. Biraz göbeği erittirecezkenan 45 oldu kenandan 30 yaş büyük 2 tane başrol lazım mezardan mı toplucanız
Esinlenecez diyorum yahu hem Kenan 35+ gibi görünüyor. Biraz göbeği erittirecezkenan 45 oldu kenandan 30 yaş büyük 2 tane başrol lazım mezardan mı toplucanız
ay hoşt kaliteli izleyici kitlesi yemez kenan ve 35iEsinlenecez diyorum yahu hem Kenan 35+ gibi görünüyor. Biraz göbeği erittirecezKaradayı'da 33 yaşındaki karakteri oynuyordu sanırım dimi @Çiğdem- 33'e 2 sene ekle 35 işte
O zaman atvye tersay hoşt kaliteli izleyici kitlesi yemez kenan ve 35iay zaten önemli olan brenda karakteri kendisi esas kızın en yakın arkadaşı oluyor fantezide @Çiğdem- le yarışır cookie sever @destere de bayılır ona
Ekli dosyayı görüntüle 51718
hoşt sen kimi öldürüyon yavaş öldür yıkarız o binayı başına yıkarız.ssO zaman atvye terskanal bu diziye veto verirçok önemli değilse karakter hemen öldürürz gerçi
Stüdyoda filan cekmeyiz sen de binayı yıkamazsın başımızahoşt sen kimi öldürüyon yavaş öldür yıkarız o binayı başına yıkarız.ss
kara sevdadaki şirket binası da olurStüdyoda filan cekmeyiz sen de binayı yıkamazsın başımıza
izleyemecem bu diziyi ben @Forumdashpeyton list in yeni dizisi başlamış eminim şu an @destere 3. tekrarı izliyordurdizinin @sürgünüm ün de ilgisini çekmesi lazım çekmezse zaten bir gariplik vardır@Çiğdem- tomorrow people da iki parlağı da mıncıklayıp seni çatlatmıştı izlemezsen anlarım ama peyton ın yanına yimne senin ve @vadikızı nın ilgisini çekecek parlaklar konmuştur ne de olsa @mrt-06 nın CW kanalı.ss @cookies @Aserat
dizinin adı frequency bu arada
Ben zaten konusunu görür görmez izleyeceğim demiştimizleyemecem bu diziyi ben @Forumdash
Ben zaten konusunu görür görmez izleyeceğim demiştimLuciferdaki kıza benzeriyorum nedense
yaprak dökümü gibi drama var dizide ama @mrt-06 nın CW sinde olduğu için bilim kurgu da var tabiizleyemecem bu diziyi ben @Forumdash
fantastik dışında tür kabul etmiyorum ben CW kanalına bu dizi bize uymazyaprak dökümü gibi drama var dizide ama @mrt-06 nın CW sinde olduğu için bilim kurgu da var tabi
kız dizide bir baba var tam senlik
ohaaa gerçi bizim kanalda hep eli ayağı düzgün insanlar oynuyor görselliğe önem veriyoruzkız dizide bir baba var tam senlik
kız bak bu adamın 28 yaşında kızı var artı ksen düşün fantastikliğiohaaa gerçi bizim kanalda hep eli ayağı düzgün insanlar oynuyor görselliğe önem veriyoruz
O zamanı flashı bırak kız
adam kendi 28 görünüyor be yaşı kaçkikız bak bu adamın 28 yaşında kızı var artı ksen düşün fantastikliği
flash en ağır fanatstik bee örümcek adam gibiO zamanı flashı bırak kızFlash bilim kurgubu dizde öyle dur yaa ben izleyecem senlik mi değil mi derim
işe izle olayı çözadam kendi 28 görünüyor be yaşı kaçki
flash en ağır fanatstik bee örümcek adam gibi
bu düz dram olucak sanırım kadın başrolde berbat
hahha aa dizide diyorsun bende gerçek hayatta sandım aklım yandı bir anişe izle olayı çöz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?