Aday olması bile imkansız bence.
Kadın bariz kötü oyuncu.
nasıl kötü oyuncu? o dizideki iki üç iyi oyuncudan biri hem oynamasa bile olur bence
piper ı unuttum piper bence en iyi kadın oyuncu ödülünü rahat alır
Aday olması bile imkansız bence.
Kadın bariz kötü oyuncu.
nasıl kötü oyuncu? o dizideki iki üç iyi oyuncudan biri hem oynamasa bile olur benceduruşu bakışı süzülüşü yeterli
piper ı unuttum piper bence en iyi kadın oyuncu ödülünü rahat alırbunada bir kulp bulamazsın gerçekten harika oynuyor
yazıcaktım onu da Falling Skies daki gibi çuvalamim dedim@BesaleT de izliyor sanırsam
@destere @sürgünüm @Çiğdem- de başlasa kesin izleryazıcaktım onu da Falling Skies daki gibi çuvalamim dedimevet ben de izlediğini hatırlıyorum. Hatta @primavera da
o zaten garanti lucrezia donatiyi görse bırakamazyalan olmasın sanki bi ara @destere ye önermiştim🙂
ilk sezo 8 miydi 12-13müydüo zaten garanti lucrezia donatiyi görse bırakamaz
@BesaleT de izliyor sanırsam
Evet izliyorum Da Vinci'yi.yazıcaktım onu da Falling Skies daki gibi çuvalamim dedimevet ben de izlediğini hatırlıyorum. Hatta @primavera da
hangi diziden bahsediyorsunuz tam olarak 🙂🙂
yalan olmasın sanki bi ara @destere ye önermiştim🙂
o zaten garanti lucrezia donatiyi görse bırakamaz
Ben hep haberlerini fragman filan görmüştüm.Yanılmıyorsam intikam/casusluk konusu vardı. Izlemeyi düşünüyorum ama pazarları bi ton dizi var yazın izlerim toptan.Fragmanlarda soğuk gelmişti nasıl o kadar almış😱Turn dizisi hakkında bilginiz varmı 9,3 imd puanı almış şimdiden the walking dead fialinde fragmanı gösterilmişti bugün yayınlanmış sitelerde 1.bölümü henüz türkçe alt yazı çıkmadı
@OzaN @Forumdash sizin herşeyden haberiniz var biliyormusunuz bu diziyi konusunu falan türkçe alt yazı gelince başlasammı acaba 🙂🙂🙂
Ben bilmiyordum diziyi. Casusluk üzerineymiş. Puanı 8.6'ya kadar düşmüş.Turn dizisi hakkında bilginiz varmı 9,3 imd puanı almış şimdiden the walking dead fialinde fragmanı gösterilmişti bugün yayınlanmış sitelerde 1.bölümü henüz türkçe alt yazı çıkmadı
@OzaN @Forumdash sizin herşeyden haberiniz var biliyormusunuz bu diziyi konusunu falan türkçe alt yazı gelince başlasammı acaba 🙂🙂🙂
Ben hep haberlerini fragman filan görmüştüm.Yanılmıyorsam intikam/casusluk konusu vardı. Izlemeyi düşünüyorum ama pazarları bi ton dizi var yazın izlerim toptan.Fragmanlarda soğuk gelmişti nasıl o kadar almış😱
Tapatalk©
9.3 değilmi şuankı güncel puanı ozan sitede öyle yazıyordaBen bilmiyordum diziyi. Casusluk üzerineymiş. Puanı 8.6'ya kadar düşmüş.
Birkaç bölüm daha beklemek lazım gelen tepkileri ölçmek için.Şu an çok az oy kullanılmış.
Orijinal sayfası şurası: http://www.imdb.com/title/tt2543328/?ref_=nv_sr_49.3 değilmi şuankı güncel puanı ozan sitede öyle yazıyorda
bilmiyorum forumdash daha başlamadan bukadar yüksek puan alması aklımı çeldi benimde baksammı acaba diye 🙂🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?