Bir kaç gün Hanibal ve House of Cards'ı izleyeceğim.. bu hangi dizi?black sails bitti true bitti mutlaka bişeyler izlemem lazım başlarım diziye .. @sürgünüm üde katalım izleyenler arasına ne kadar çok kişi izlerse o kadar hoş olur![]()
Olsun şimdiden diyelim de oralara gelince azar işitmeyelimİlk sezon gazıyla 2.sezon zaten çıtır çıtır gider
(biz aynısını yapmıyormuyuz) Ayrıca Joe kendini ortaya çıkarinca özellikle finali muhteşem olacaktir
![]()
Bir kaç gün Hanibal ve Hard of Cards'ı izleyeceğim.. bu hangi dizi?
Hergün bi bölüm izlesen haftaya bizimlasınBen daha 2.sezonun 2. yada 3.bölümündeydim galiba.![]()
Abartma ya her gün izlenir mi o dizi ağır bi dizi sonuçta.Ama güzel dizidir orası ayrı.
(Gönlünü de alayım hadi)
![]()
@sürgünüm Blacklist'e de bakıcaktı![]()
Bir kaç gün Hanibal ve House of Cards'ı izleyeceğim.. bu hangi dizi?
@destere hep senin tercih ettiğin dizileri izliyoruz,bu seferde ben söylüyorum bu diziyede başlayalım.![]()
Kaçıncı sezonda biraz bilgilendirin?
Yok Blackliste başlasa da yalanuz kalmaz ben izliyorum o diziyibirinden başlasın artık bence followingden başlasın blacklist te yalnız kalır)
Şuan 2x09'dayiz.Kaçıncı sezonda biraz bilgilendirin?
Tamam o zaman hem The Following hemde Blacklist'e başlıyoruz.tamam ben kaçmam, bakalım diyorsan bakalım ? sorun olmaz![]()
Yok Blackliste başlasa da yalanuz kalmaz ben izliyorum o diziyiSezonun bombası (benim tabirimle) İnş Emmy ödüllerinde Reddington reyiz aday olur
![]()
Tamam o zaman hem The Following hemde Blacklist'e başlıyoruz.![]()
Walking dead'ten çok konuştuk hadi ben kaçar gençler.![]()
Bende tam bilmiyorumgeçen seneki diziler yarışacak emmy ödülleründe değilmi?
yani bir true ve black sails önümüzdeki yıla anca katılabilecekler ???? öylemiydi yanlışmı şeettik![]()