- Reaksiyon puanı
- 50,475
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Bu başlığa bir dizinin başlığında genel dizi önerisine veya dizilerle ilgili genel sohbete kayan mesajlar taşınacaktır.
sanırım mika nın ölümüne üzüldün yoksa böyle bir puan vermezdin bende üzüldüm kız çok sevimli ve akıllıydı ama puanımı kırmadım
puanım =9
Evet oydu +1 izleyin izlettirin😎Sana The Following'i önerecektim fena polisiye ve psikolojik dizi.
@Forumdash senin n düşündüğünü okuyamıyorum ama ortak düşündüğümüz şey muhtemelen budur.
dikkat ettim izlediğimiz dizilerde aynı sahneleri mercek altına alıyoruz ) tam ben söyleyecektim sen söylemişsin tekrar etmedim o yüzdenUmarım düşündüğüm şeyi söylersin
Sana The Following'i önerecektim fena polisiye ve psikolojik dizi.
@Forumdash senin n düşündüğünü okuyamıyorum ama ortak düşündüğümüz şey muhtemelen budur.
Evet o sahne muhteşemdidikkat ettim izlediğimiz dizilerde aynı sahneleri mercek altına alıyoruz ) tam ben söyleyecektim sen sööylemişsin tekrar etmemdim o yüzden
mesela carol un lizie yi öldürmek için götürdüğü kısımda yangınla ilgili muhabbetleri çarpıcıydı bencede
psikolojik kısmı hoş polisiye kısmı hafiften itici ilk bölümüne baksam zaten bana göremi değilmi anlarım )
dikkat ettim izlediğimiz dizilerde aynı sahneleri mercek altına alıyoruz ) tam ben söyleyecektim sen söylemişsin tekrar etmedim o yüzden
mesela carol un lizie yi öldürmek için götürdüğü kısımda yangınla ilgili muhabbetleri çarpıcıydı bencede
psikolojik kısmı hoş polisiye kısmı hafiften itici ilk bölümüne baksam zaten bana göremi değilmi anlarım )
Evet o sahne muhteşemdi
The Followingi tavsiye ederim. Emma karakteri yeter diziyi izlemek için dimi @sokak sanati
Deme öyleEmma dünyalara bedel.Ölecek gibi bu sezon ama.
İzliyorum da ara sıra ya çok sık izlenebilecek bi dizi değil.
@BesaleT izliyor muydu??? Bilmiyordum. Burdan sorayım neden bıraktın BesaleT???
İlk sezonu ayrı tutarsak 2 sezonda benim pek keyfim yok ama güzel dizi Hele yeni gelen ikiz kardeşleri izlemelisinİzliyorum da ara sıra ya çok sık izlenebilecek bi dizi değil.
Deme öyle
Dizinin tek sorunu çevirmen yok Gerçi online sitelerde var ama divxplanette yokSiz Çağlara bakmayın.Her gün olsa izleriz biz @Forumdash ile.
İlk sezonu ayrı tutarsak 2 sezonda benim pek keyfim yok ama güzel dizi Hele yeni gelen ikiz kardeşleri izlemelisin
Dizinin tek sorunu çevirmen yok Gerçi online sitelerde var ama divxplanette yok
Olsun şimdiden diyelim de oralara gelince azar işitmeyelim İlk sezon gazıyla 2.sezon zaten çıtır çıtır gider (biz aynısını yapmıyormuyuz) Ayrıca Joe kendini ortaya çıkarinca özellikle finali muhteşem olacaktirLooo şöyle deme.Millet yanlış anlaacak.2. sezonda çok iyi.Açılacak daha hep yeni karakter girdi o yüzden.
İlk sezonu ayrı tutarsak 2 sezonda benim pek keyfim yok ama güzel dizi Hele yeni gelen ikiz kardeşleri izlemelisin