Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
12 .bölümü izledim 13. bölüme geçersem zaten ikinci sezona dalarım @Forumdash la @OzaN a yetişmek kolay geçerim diye korkuyorum :)

sen ikinci sezona başladınmı ?
Vayyy o kadar sevdin??? :X Valla HOC'u bende haftada 2 izlemek istiyorum ama Hannibal Orange Hoc 3'lüsü hemde aynı gün izlemek. kesinlikle bozulamaz bende:X

Vayyy o kadar sevdin??? :X Valla HOC'u bende haftada 2 izlemek istiyorum ama Hannibal Orange Hoc 3'lüsü hemde aynı gün izlemek. kesinlikle bozulamaz bende:X

şu dizileri bir adamakıllı sıraya koysam iyi olacak unutuyorum bazılarını arada :)

pll yi unuttum yine :)

Bende ilk sezon bitti.Sen Orange'nin 4.bölümünüde izlemedin galiba cumartesi izlenecekti.:)

4. bölümü şimdi izleyeceğim birazdan ..

house of cards bencede çok çok iyi ama bir orange izlerken daha çok keyif alıyorum nedense :)

ikinci sezon 18. bölüm :)
Bu hızla gidersen 4.sezon (yazın) birlikte izleyebiliriz:) Evet Orange'nın kendine özgü bir havası var.Hemen diğerine geçme isteği uyandırıyor.HOC'sa zeka ürünü resmen:X

Bu hızla gidersen 4.sezon (yazın) birlikte izleyebiliriz:) Evet Orange'nın kendine özgü bir havası var.Hemen diğerine geçme isteği uyandırıyor.HOC'sa zeka ürünü resmen:X

HOC zeka ürünü politikacıların gerçek dünyasını yansıtıyor ama her dizide bir favorin olmalı ve dizide onun kazandığı görmek için devamlı bir merak uyanmalı şimdi her bölüm frank kazanınca bir sonraki bölüme geçeyim merakı pek fazla olmuyor birde russo niye öldüki ne güzel küçük çocuklarıyla birlikte tam bir aile havası katıyordu diziye hanı politikacıların çirkef yüzünü görünce arada bir bak işte normal insanlarda yaşıyormuş diyebiliyorduk :))

umarım russonun arkadaşı eyalet seçimini kazanır :)

HOC zeka ürünü politikacıların gerçek dünyasını yansıtıyor ama her dizide bir favorin olmalı ve dizide onun kazandığı görmek için devamlı bir merak uyanmalı şimdi her bölüm frank kazanınca bir sonraki bölüme geçeyim merakı pek fazla olmuyor birde russo niye öldüki ne güzel küçük çocuklarıyla birlikte tam bir aile havası katıyordu diziye hanı politikacıların çirkef yüzünü görünce arada bir bak işte normal insanlarda yaşıyormuş diyebiliyorduk :))

umarım russonun arkadaşı eyalet seçimini kazanır :)
Russo'yu bende sevmiştim. Sevgilisi filan güzel güzel gidiyordu dizide de, Russo Francis için tehdit unsuru gibi bişeydi.

Russo'yu bende sevmiştim. Sevgilisi filan güzel güzel gidiyordu dizide de, Russo Francis için tehdit unsuru gibi bişeydi.

sevgilisini oynayan kadında çok güzel yani bari o diziden hiç çıkmasın :)

frank ın tüm pis işlerini yapan bir yardımcısı var onun birlikte olduğu bir erospu vardı hani :)) o da güzel kız ama yanlış meslek seçmiş :)

sevgilisini oynayan kadında çok güzel yani bari o diziden hiç çıkmasın :)

frank ın tüm pis işlerini yapan bir yardımcısı var onun birlikte olduğu bir erospu vardı hani :)) o da güzel kız ama yanlış meslek seçmiş :)
Evet 2 kız hakkında da yorum yaparsam spoi yemiş olursun:X
Eros dediğimiz kız eğlenmelik öbürküsü evlenmelik:X

ne ka güzel kızı gömiyiler .ss @destere @Forumdash
1604801_10151989998220233_480020288_n.jpg

black sails de dizideki eleanor karakteri en iyi kadın oyuncu seçilir :)

black ve true 8 bölümle hevesimizi kursağımızda bıraktı o kadar kısa dizimi olur .. bari 16 bölüm olsa ?

resurection güzel gidiyor bugün onu izleyeyim birde orange ı
Aday olması bile imkansız bence. :D

Kadın bariz kötü oyuncu. :(