Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben bilmiyordum diziyi. Casusluk üzerineymiş. Puanı 8.6'ya kadar düşmüş.

Birkaç bölüm daha beklemek lazım gelen tepkileri ölçmek için. :) Şu an çok az oy kullanılmış. :)
Foruma girmeden önce baktim İMDB'ye 288 kişi 8.6'di şimdi 299 kişi 8.7 olmuş:F
Pek sıcak bakmıyorum diziye ama reyting imdb puanı yorumlar iyi olursa toptan izlerim:X 10 bölüm görünüyor şuan:)

@OzaN İMDB sayfasına baksana 8-9.bölümler dünün tarihi var:X Oyuncuların en çok oynadiği bölüm sayısı 7 (b)

Foruma girmeden önce baktim İMDB'ye 288 kişi 8.6'di şimdi 299 kişi 8.7 olmuş:F
Pek sıcak bakmıyorum diziye ama reyting imdb puanı yorumlar iyi olursa toptan izlerim:X 10 bölüm görünüyor şuan:)

@OzaN İMDB sayfasına baksana 8-9.bölümler dünün tarihi var:X Oyuncuların en çok oynadiği bölüm sayısı 7 (b)
O bölüm sayıları çok önemli değil ya eksik girmişlerdir. :)

Tekrar 8.7'ye çıkması umut verici ama eleştirmenler pek sevmemişler. 60 ortalama almış eleştirmenlerden ve bu pek iyi sayılmaz.

Yine de 8.4 üstünde kalırsa şans veririm. AMC'den boş iş çıkmıyor kolay kolay. :)

Turn dizisi hakkında bilginiz varmı 9,3 imd puanı almış şimdiden the walking dead fialinde fragmanı gösterilmişti bugün yayınlanmış sitelerde 1.bölümü henüz türkçe alt yazı çıkmadı
@OzaN @Forumdash sizin herşeyden haberiniz var biliyormusunuz bu diziyi konusunu falan türkçe alt yazı gelince başlasammı acaba 🙂🙂🙂
Diziyi yabancı dizi sitesinde gördüm ben de imdb puanına çok şaşırdım.İlk bölümünü izlemeyi düşünüyorum. :X

Diziyi yabancı dizi sitesinde gördüm ben de imdb puanına çok şaşırdım.İlk bölümünü izlemeyi düşünüyorum. :X
bende en azından ilk bölüme bakamyı düşünüyorum bakalım şimdi diziler sezon finaline giriyor yeni dizi iyi olurdu 🙂🙂🙂

Yarından itibaren birkaç haftalık ara diyebileceğimiz süreden sonra dizi piyasasına geri dönüş yapıyorum. :D

Önümde 7 bölüm Shameless, 4 bölüm Vikings, 1-2 bölüm House of Cards ve Orange Is the New Black var. İşim hiç kolay değil. :D

Yarından itibaren birkaç haftalık ara diyebileceğimiz süreden sonra dizi piyasasına geri dönüş yapıyorum. :D

Önümde 7 bölüm Shameless, 4 bölüm Vikings, 1-2 bölüm House of Cards ve Orange Is the New Black var. İşim hiç kolay değil. :D

Hannibal'da son kararın nedir? :D

tanıtımlarını sevdim salemin tanıdık isimler var :X revenge deki ashley de varmış @Forumdash @Harunnn60
bence @Çiğdem- de sever büyü falan:X
20 nisanda başlıyormuş kaç kiş igerek konusu için @OzaN (b)
hadi bakalım :D
çok iççç karartıcı bir dizi bana ağır gelir braz 🙂🙂

çiğdem neresi ağır gelicek , yakışıklı erkekler vardır izle sen :D