Vayyy o kadar sevdin???12 .bölümü izledim 13. bölüme geçersem zaten ikinci sezona dalarım @Forumdash la @OzaN a yetişmek kolay geçerim diye korkuyorum
sen ikinci sezona başladınmı ?
Vayyy o kadar sevdin???12 .bölümü izledim 13. bölüme geçersem zaten ikinci sezona dalarım @Forumdash la @OzaN a yetişmek kolay geçerim diye korkuyorum
sen ikinci sezona başladınmı ?
Vayyy o kadar sevdin???Valla HOC'u bende haftada 2 izlemek istiyorum ama Hannibal Orange Hoc 3'lüsü hemde aynı gün izlemek. kesinlikle bozulamaz bende
Bende ilk sezon bitti.Sen Orange'nin 4.bölümünüde izlemedin galiba cumartesi izlenecekti.
House of Cards şuan benim tartışmasız en iyi dizim az az tüketelim izlemeye kıyamıyorum,biticek diye çok korkuyorum.şu dizileri bir adamakıllı sıraya koysam iyi olacak unutuyorum bazılarını arada
pll yi unuttum yine
PLL'yi 4.sezon yazın birlikte izleyelimşu dizileri bir adamakıllı sıraya koysam iyi olacak unutuyorum bazılarını arada
pll yi unuttum yine
4. bölümü şimdi izleyeceğim birazdan ..
House of Cards şuan benim tartışmasız en iyi dizim az az tüketelim izlemeye kıyamıyorum,biticek diye çok korkuyorum.
PLL'yi 4.sezon yazın birlikte izleyelimKaçta kaldın?
Bu hızla gidersen 4.sezon (yazın) birlikte izleyebilirizhouse of cards bencede çok çok iyi ama bir orange izlerken daha çok keyif alıyorum nedense
ikinci sezon 18. bölüm
Bu hızla gidersen 4.sezon (yazın) birlikte izleyebilirizEvet Orange'nın kendine özgü bir havası var.Hemen diğerine geçme isteği uyandırıyor.HOC'sa zeka ürünü resmen
Russo'yu bende sevmiştim. Sevgilisi filan güzel güzel gidiyordu dizide de, Russo Francis için tehdit unsuru gibi bişeydi.HOC zeka ürünü politikacıların gerçek dünyasını yansıtıyor ama her dizide bir favorin olmalı ve dizide onun kazandığı görmek için devamlı bir merak uyanmalı şimdi her bölüm frank kazanınca bir sonraki bölüme geçeyim merakı pek fazla olmuyor birde russo niye öldüki ne güzel küçük çocuklarıyla birlikte tam bir aile havası katıyordu diziye hanı politikacıların çirkef yüzünü görünce arada bir bak işte normal insanlarda yaşıyormuş diyebiliyorduk)
umarım russonun arkadaşı eyalet seçimini kazanır
Russo'yu bende sevmiştim. Sevgilisi filan güzel güzel gidiyordu dizide de, Russo Francis için tehdit unsuru gibi bişeydi.
Evet 2 kız hakkında da yorum yaparsam spoi yemiş olursunsevgilisini oynayan kadında çok güzel yani bari o diziden hiç çıkmasın
frank ın tüm pis işlerini yapan bir yardımcısı var onun birlikte olduğu bir erospu vardı hani) o da güzel kız ama yanlış meslek seçmiş
Evet 2 kız hakkında da yorum yaparsam spoi yemiş olursun
Eros dediğimiz kız eğlenmelik öbürküsü evlenmelik
İşte heycanı kaçmasın diye çıtımı cıkarmadımyapma bunuişte onlar hakkında olumsuz şeyler varsa diziden soğurum)
İşte heycanı kaçmasın diye çıtımı cıkarmadımBir resim mi paylaşsan ne?
@ABAY_06'da bizimle diziye başlayacak.
gömen kızlardan biri galiba bence kıskanmıştır alisonı @Çiğdem- gibihangi diziye ..?
demekki onlarda bunlardan çok var biz bi tane bulsak el üstünde tutup dolaştırırız adamlar fazlalık diye gömüyor (toprağa)
The Following ve The Blacklist'ehangi diziye ..?
demekki onlarda bunlardan çok var biz bi tane bulsak el üstünde tutup dolaştırırız adamlar fazlalık diye gömüyor (toprağa)
Aday olması bile imkansız bence.black sails de dizideki eleanor karakteri en iyi kadın oyuncu seçilir
black ve true 8 bölümle hevesimizi kursağımızda bıraktı o kadar kısa dizimi olur .. bari 16 bölüm olsa ?
resurection güzel gidiyor bugün onu izleyeyim birde orange ı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?