Bir kaç gün Hanibal ve House of Cards'ı izleyeceğim.. bu hangi dizi?black sails bitti true bitti mutlaka bişeyler izlemem lazım başlarım diziye .. @sürgünüm üde katalım izleyenler arasına ne kadar çok kişi izlerse o kadar hoş olur
Olsun şimdiden diyelim de oralara gelince azar işitmeyelimİlk sezon gazıyla 2.sezon zaten çıtır çıtır gider(biz aynısını yapmıyormuyuz) Ayrıca Joe kendini ortaya çıkarinca özellikle finali muhteşem olacaktir
Bir kaç gün Hanibal ve Hard of Cards'ı izleyeceğim.. bu hangi dizi?
Hergün bi bölüm izlesen haftaya bizimlasınBen daha 2.sezonun 2. yada 3.bölümündeydim galiba.
Abartma ya her gün izlenir mi o dizi ağır bi dizi sonuçta.Ama güzel dizidir orası ayrı.(Gönlünü de alayım hadi)
@sürgünüm Blacklist'e de bakıcaktı
Bir kaç gün Hanibal ve House of Cards'ı izleyeceğim.. bu hangi dizi?
@destere hep senin tercih ettiğin dizileri izliyoruz,bu seferde ben söylüyorum bu diziyede başlayalım.
Kaçıncı sezonda biraz bilgilendirin?
Yok Blackliste başlasa da yalanuz kalmaz ben izliyorum o diziyibirinden başlasın artık bence followingden başlasın blacklist te yalnız kalır)
Şuan 2x09'dayiz.Kaçıncı sezonda biraz bilgilendirin?
Tamam o zaman hem The Following hemde Blacklist'e başlıyoruz.tamam ben kaçmam, bakalım diyorsan bakalım ? sorun olmaz
Yok Blackliste başlasa da yalanuz kalmaz ben izliyorum o diziyiSezonun bombası (benim tabirimle) İnş Emmy ödüllerinde Reddington reyiz aday olur
Tamam o zaman hem The Following hemde Blacklist'e başlıyoruz.
Walking dead'ten çok konuştuk hadi ben kaçar gençler.
Bende tam bilmiyorumgeçen seneki diziler yarışacak emmy ödülleründe değilmi?
yani bir true ve black sails önümüzdeki yıla anca katılabilecekler ???? öylemiydi yanlışmı şeettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?