ben virgin jane e kitlendim
cnbc e de başlıyormuş 10 bölümcük@Çiğdem- sen bakma kraliçe olmak istyen bir sürü kadın var
@destere @Forumdash @sürgünüm
@BesaleT ile @primavera izlemişti sanırım
ben virgin jane e kitlendim
cnbc e de başlıyormuş 10 bölümcük@Çiğdem- sen bakma kraliçe olmak istyen bir sürü kadın var
elizabeth geleneğinin başlatıcısı kadın var amaben virgin jane e kitlendimbuna bakmıyorum
la hangi birine yetişeyim ortalık ferik kaynıyorelizabeth geleneğinin başlatıcısı kadın var ama
erik mi ne eriği?la hangi birine yetişeyim ortalık ferik kaynıyor
can eriğierik mi ne eriği?
daha iyi olmuş
Daha yeni mi başlıyor.
cnbc e de fragmanını gördümDaha yeni mi başlıyor.Biraz geç olmamış mı.
khaleesi ile cerseiye elleşmiyecekse uzun yaşasın
Dizinin çekildiği kale değil mi?khaleesi ile cerseiye elleşmiyecekse uzun yaşasın
Dizinin başlarında Tyrion Lannister'ı öyle bir yere kapatmışlardı.hatırlayamadım
kırda köyde geçiyimiş tam senlik
owww hemde kırda köyde geçiyorkırda köyde geçiyimiş tam senlik
owww hemde kırda köyde geçiyorallah bilir adam fındıkta topluyordur @Çiğdem- bunu kaçırmaz hem kır çocuğu hem parlak
hayırrr otür dizileri emre izliyor sadecekırda köyde geçiyimiş tam senlik
bayağı güzel sahneleri varhayırrr otür dizileri emre izliyor sadece
Glu Glu @xemrexxx izledikten sonra bozdu gerçektentam tersi gotham tarzı diziler eskiden senlik diziler değildi noldu sonunda bir değiştin
hadi @Forumdash a bişey söylemiyorum glu glu yu bile izliyor hatta the 100 ü bile izliyor ki ondan sonra artık izlediği hiçbirşeye şaşırmadım))
Görsel efektte adaylık almış.
O zaman puanda biraz cimri davrandın "o kadar laf ettik şimdi 7-8 vermeyelim" diyerek.öyle artniyetle yaklaşmadım diziyeama beklediğimden daha güzel çıktı onu söyleyelim ben daha berbat bişey bekliyordum ama en azından baştan sona sıkılmadan geçti ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?