fragmanını izlemiştim pek beğenmedim gibiben izlemedim
bende sana gang related diye yeni bir dizi var onu izledinmi diye soracaktım ? nasıl bişeydir acaba ?
fragmanını izlemiştim pek beğenmedim gibiben izlemedim
bende sana gang related diye yeni bir dizi var onu izledinmi diye soracaktım ? nasıl bişeydir acaba ?
imdb puanı 7 imişfragmanını izlemiştim pek beğenmedim gibi
ki senin ayıla bayıla izlediğin pretty little liars 8.1; @Forumdash ın bozdu dediği revenge 8.1; yine cw nin ergonomik dizisi supernatural 8.8 iken hiç adil değil o point.ssimdb puanı 7 imiş
korku filmleri haricinde 8 puandan aşağı olan dizileri izlemiyorum
mesela senin ergenomik dizin the 100 de 7 puanda)
izlicem ama fok gibi diyorlar
Gang Related'i ben izleyeceğim konusunu da açarım isteyen izler. Terry O'Quinn diziye şans vermem için yeterli isterse imdb'si 5 olsun.ben izlemedim
reign in seyit ve şurası zaten adamın adı ingilizce seyit yerine geçen leith@Çiğdem- @Forumdash @destere
yalnız burdakı kız şurayı canlandıran kızdan daha güzel ve sempatik görünüyorreign in seyit ve şurası zaten adamın adı ingilizce seyit yerine geçen leith@Çiğdem- @Forumdash @destere
aaa hemen kaptı çocuğu görüyon mu 😱yalnız burdakı kız şurayı canlandıran kızdan daha güzel ve sempatik görünüyor
fotodakı oğlanda kıvanctan daha ttalı görünüyor
arthur bu ka zayıf değilİlk baktığımda Arthur zannettim.
İlk baktığımda dedim zaten.aaa hemen kaptı çocuğu görüyon mu 😱
arthur bu ka zayıf değil
Özeti mi diyorsun?Yabancı dizilerin "önceki" kısımlarını çok seviyorum.
Bence de iyiler, olmayan dizilerde eksikliği hissediliyor.
Ben olmayan diziye rastgelmedim daha komediler dışındaBence de iyiler, olmayan dizilerde eksikliği hissediliyor.
Bu hafta yoktu sadece tek sahneye odaklı olduklarından.Ben olmayan diziye rastgelmedim daha komediler dışındaGoT'da yok galiba ama
Haha bir bölüm olmayinca öyle kalmış aklımdaBu hafta yoktu sadece tek sahneye odaklı olduklarından.
Sopranos'ta yoktu diye hatırlıyorum. Bir de Wire'da da hatırlamıyorum. Galiba eski HBO dizilerinde yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?