boşver krallığı? kızı kaptıktan sonra üç ülkeye tosbağa bile oluruz
dimi @Çiğdem- ? bana hak veriyorsundur umarım
hayır @destere sana hak falan vermiyorum benn ayy ölüceksin kız kız diye bi git şurdan yaa hahahçiğdem şunları düşünüyor şu an
boşver krallığı? kızı kaptıktan sonra üç ülkeye tosbağa bile oluruz
dimi @Çiğdem- ? bana hak veriyorsundur umarım
hayır @destere sana hak falan vermiyorum benn ayy ölüceksin kız kız diye bi git şurdan yaa hahahçiğdem şunları düşünüyor şu an
2.fotodaki çocuğa bir önceki dizisinde ingiliz kraliçesi kapılmıştı kadın idam edildi senin de sonun aynı olmasın
sende oğlanları affetmiyorsun ama
hahahah benimki masum düşünceler ama hahahsende oğlanları affetmiyorsun ama) bana gelince eleştiri gırla yok kızlardan bahsediyorsunda yok şöyle yok böyle ? kendisine gelince ayyy oğlanın bakışı yakıyor felan filan))
benim niye pis düşünceki? belki kızlarla sohbet muhabbet etmeyi seviyorum belki onlara yardım ve yataklık etme maksatlı yaklaşıyorum ,hahahah benimki masum düşünceler ama hahahsenin pis düşüncelerinle benim masum düşüncelerimi bir tutamazsın sen
hahah ayoll kendini savunurken bile yataktan döşekten bahsediyorsunbenim niye pis düşünceki? belki kızlarla sohbet muhabbet etmeyi seviyorum belki onlara yardım ve yataklık etme maksatlı yaklaşıyorum ,belki sevgiye ihtiyaçları var o açıdan yanaşıyorumbenim niyetimin kötü olduğu nerden anlaşılıyor)
hahah ayoll kendini savunurken bile yataktan döşekten bahsediyorsun
git şurdan beee
hahahah kendi kendini ele veriyorsun iştee) o yataklı kısım olmamış ciddendilim sürçtü kalemim sürçtü gibi bişeymasumiyetime gölge düşürüyor yatak kısmı
düşüncelerim pis ama kalbim temizhahahah kendi kendini ele veriyorsun iştee
pis düşüncelerin hemen çıkıyor ortaya kabul et bence
Tabiki de dalga geçmelik sorduğun için cevap vermeceğimyeni diziler için görüş ve önerilerinizeaçığım@destere mad men nasıl @Forumdash arrow nasıl? @OzaN önerebileceğin dizi var mı?
yok ciddiyimTabiki de dalga geçmelik sorduğun için cevap vermeceğim
Orphan Black'e başla hem bölüm sayısı az hem de sana uygun bir dizi.yeni diziler için görüş ve önerilerinizeaçığım@destere mad men nasıl @Forumdash arrow nasıl? @OzaN önerebileceğin dizi var mı?
@destere ,sürgünüm ve @Forumdash ın ortak dizileri hepOrphan Black'e başla hem bölüm sayısı az hem de sana uygun bir dizi.
Onun dışında Orange Is The New Black, Homeland, Vikings beğenebileceğini düşündüğüm diziler arasında.
Biz hep ortak diziler izliyoruz zaten, sen ayrılıp kimsenin izlemediği dizileri buluyorsun.
Arrow ne olursa olsun CW'nin en iyisi başlamişken bırakmayok ciddiyimdün mad men ile arrow un ilk 2 bölümünü izledimikisi de pek sarmadı ama olsun belki ilerisi için umut vardır belki devam ederim
homelanda zor yandaş bulursunuzArrow ne olursa olsun CW'nin en iyisi başlamişken bırakma@OzaN'ın saydıkları arasında senin ilgini en çok Viking çeker.Tarihi bir dizi nede olsa sen seversinBlack Sails'e de bak, yada az daha bekle NBC'nin yeni korsanlarını bekle? Homeland'e hep yandaş arıyoruz ama yok yok
ama bizim izlediklerimiz AB dizisi totoş dizisi değil sana göre değil yani
homolandı sevmedim bir türlü konusu tırthomelanda zor yandaş bulursunuz
burada ab grubu benm siz totoşsunuzama bizim izlediklerimiz AB dizisi totoş dizisi değil sana göre değil yani
homolandı sevmedim bir türlü konusu tırt
vampirli dizi izliyor yuh yaniilk sezon katrina falan muhteşem bitmişti 2.sezonun sonuna doğru the originals oyuncuları katılıcak diziye klaus gelicek ozaman daha çok bağımlısı olucaksın dizinin asıl ozaman baslıcak olaylar 🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?