Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayır @destere sana hak falan vermiyorum benn ayy ölüceksin kız kız diye bi git şurdan yaa hahah
@xemrexxx 2.fotoda olan siyah saçlı adamın gözleri nefes kesiyor çokta asil bir duruşu var
2.fotodaki çocuğa bir önceki dizisinde ingiliz kraliçesi kapılmıştı kadın idam edildi senin de sonun aynı olmasın

hayır @destere sana hak falan vermiyorum benn ayy ölüceksin kız kız diye bi git şurdan yaa hahah
@xemrexxx 2.fotoda olan siyah saçlı adamın gözleri nefes kesiyor çokta asil bir duruşu var
sende oğlanları affetmiyorsun ama
) bana gelince eleştiri gırla yok kızlardan bahsediyorsunda yok şöyle yok böyle ? kendisine gelince ayyy oğlanın bakışı yakıyor felan filan
))

sende oğlanları affetmiyorsun ama
) bana gelince eleştiri gırla yok kızlardan bahsediyorsunda yok şöyle yok böyle ? kendisine gelince ayyy oğlanın bakışı yakıyor felan filan
))
hahahah benimki masum düşünceler ama hahah
senin pis düşüncelerinle benim masum düşüncelerimi bir tutamazsın sen

hahahah benimki masum düşünceler ama hahah
senin pis düşüncelerinle benim masum düşüncelerimi bir tutamazsın sen
benim niye pis düşünceki? belki kızlarla sohbet muhabbet etmeyi seviyorum belki onlara yardım ve yataklık etme maksatlı yaklaşıyorum ,
belki sevgiye ihtiyaçları var o açıdan yanaşıyorum
benim niyetimin kötü olduğu nerden anlaşılıyor
)

hahah ayoll kendini savunurken bile yataktan döşekten bahsediyorsun

git şurdan beee

) o yataklı kısım olmamış cidden
dilim sürçtü kalemim sürçtü gibi bişey
masumiyetime gölge düşürüyor yatak kısmı
hahahah kendi kendini ele veriyorsun iştee

pis düşüncelerin hemen çıkıyor ortaya kabul et bence

hahahah kendi kendini ele veriyorsun iştee

pis düşüncelerin hemen çıkıyor ortaya kabul et bence
düşüncelerim pis ama kalbim temiz
)

MAD MEN in son iki bölümünü izledim yine harikaydı efsaneydi @Çiğdem- bu don drapper karakteri tam senlik izlesen felixleri josephleri tümden @xemrexxx ye bırakırsın
)

dizide birde megan var tabiki o harika şeyde benim bana ait

yeni diziler için görüş ve önerilerinizeaçığım
@destere mad men nasıl @Forumdash arrow nasıl? @OzaN önerebileceğin dizi var mı?
Orphan Black'e başla hem bölüm sayısı az hem de sana uygun bir dizi.

Onun dışında Orange Is The New Black, Homeland, Vikings beğenebileceğini düşündüğüm diziler arasında.

yok ciddiyim
dün mad men ile arrow un ilk 2 bölümünü izledim
ikisi de pek sarmadı ama olsun belki ilerisi için umut vardır belki devam ederim
Arrow ne olursa olsun CW'nin en iyisi başlamişken bırakma
@OzaN'ın saydıkları arasında senin ilgini en çok Viking çeker.Tarihi bir dizi nede olsa sen seversin
Black Sails'e de bak, yada az daha bekle NBC'nin yeni korsanlarını bekle? Homeland'e hep yandaş arıyoruz ama yok yok

homelanda zor yandaş bulursunuz

vampirli dizi izliyor yuh yani
)