Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
boşver krallığı? kızı kaptıktan sonra üç ülkeye tosbağa bile oluruz :)

dimi @Çiğdem- ? bana hak veriyorsundur umarım :)
çiğdem şunları düşünüyor şu an:)
10368254_714260528615325_2148765647097075550_n.jpg
1472043_713791871995524_8395151908052086549_n.jpg
hayır @destere sana hak falan vermiyorum benn ayy ölüceksin kız kız diye bi git şurdan yaa hahah :F @xemrexxx 2.fotoda olan siyah saçlı adamın gözleri nefes kesiyor çokta asil bir duruşu var :bhr::bhr::bhr:

hayır @destere sana hak falan vermiyorum benn ayy ölüceksin kız kız diye bi git şurdan yaa hahah :F @xemrexxx 2.fotoda olan siyah saçlı adamın gözleri nefes kesiyor çokta asil bir duruşu var :bhr::bhr::bhr:
2.fotodaki çocuğa bir önceki dizisinde ingiliz kraliçesi kapılmıştı kadın idam edildi senin de sonun aynı olmasın :A

sende oğlanları affetmiyorsun ama :)) bana gelince eleştiri gırla yok kızlardan bahsediyorsunda yok şöyle yok böyle ? kendisine gelince ayyy oğlanın bakışı yakıyor felan filan :)))

sende oğlanları affetmiyorsun ama :)) bana gelince eleştiri gırla yok kızlardan bahsediyorsunda yok şöyle yok böyle ? kendisine gelince ayyy oğlanın bakışı yakıyor felan filan :)))
hahahah benimki masum düşünceler ama hahah :F senin pis düşüncelerinle benim masum düşüncelerimi bir tutamazsın sen :F

hahahah benimki masum düşünceler ama hahah :F senin pis düşüncelerinle benim masum düşüncelerimi bir tutamazsın sen :F
benim niye pis düşünceki? belki kızlarla sohbet muhabbet etmeyi seviyorum belki onlara yardım ve yataklık etme maksatlı yaklaşıyorum ,:) belki sevgiye ihtiyaçları var o açıdan yanaşıyorum :) benim niyetimin kötü olduğu nerden anlaşılıyor :))

benim niye pis düşünceki? belki kızlarla sohbet muhabbet etmeyi seviyorum belki onlara yardım ve yataklık etme maksatlı yaklaşıyorum ,:) belki sevgiye ihtiyaçları var o açıdan yanaşıyorum :) benim niyetimin kötü olduğu nerden anlaşılıyor :))
hahah ayoll kendini savunurken bile yataktan döşekten bahsediyorsun :F
git şurdan beee :F

hahahah kendi kendini ele veriyorsun iştee :F
pis düşüncelerin hemen çıkıyor ortaya kabul et bence :kiki::kiki::kiki:
düşüncelerim pis ama kalbim temiz :))

MAD MEN in son iki bölümünü izledim yine harikaydı efsaneydi @Çiğdem- bu don drapper karakteri tam senlik izlesen felixleri josephleri tümden @xemrexxx ye bırakırsın :))

dizide birde megan var tabiki o harika şeyde benim bana ait :)

yeni diziler için görüş ve önerilerinizeaçığım :X @destere mad men nasıl @Forumdash arrow nasıl? @OzaN önerebileceğin dizi var mı?
Orphan Black'e başla hem bölüm sayısı az hem de sana uygun bir dizi. :)

Onun dışında Orange Is The New Black, Homeland, Vikings beğenebileceğini düşündüğüm diziler arasında. :):)

yok ciddiyim :F dün mad men ile arrow un ilk 2 bölümünü izledim :X ikisi de pek sarmadı ama olsun belki ilerisi için umut vardır belki devam ederim :X
Arrow ne olursa olsun CW'nin en iyisi başlamişken bırakma :X @OzaN'ın saydıkları arasında senin ilgini en çok Viking çeker.Tarihi bir dizi nede olsa sen seversin:X Black Sails'e de bak, yada az daha bekle NBC'nin yeni korsanlarını bekle? Homeland'e hep yandaş arıyoruz ama yok yok :bilmem:

Arrow ne olursa olsun CW'nin en iyisi başlamişken bırakma :X @OzaN'ın saydıkları arasında senin ilgini en çok Viking çeker.Tarihi bir dizi nede olsa sen seversin:X Black Sails'e de bak, yada az daha bekle NBC'nin yeni korsanlarını bekle? Homeland'e hep yandaş arıyoruz ama yok yok :bilmem:
homelanda zor yandaş bulursunuz :F