The_Erinch
Favori Üye
Yorumlarda hep aynı cümleler...Ada filan keşke lost gibi olsaydıYazın sıcağinda izlenir ancak
"Çok sıkıyor ama izlettiriyor kendini...O adaya neden geldiler halen anlamadım"
Yorumlarda hep aynı cümleler...Ada filan keşke lost gibi olsaydıYazın sıcağinda izlenir ancak
Sarah'ı kim öldürdü de bunun gibi o baya sıkıcıydı ama sonu hep heycanlı bitiyordu. Çözüm olarak 2.sezona başlamadımYorumlarda hep aynı cümleler...
"Çok sıkıyor ama izlettiriyor kendini...O adaya neden geldiler halen anlamadım"
Çok gereksiz proje bence, hiç işim olmaz.La Casa de Papel: Kore
Ekli dosyayı görüntüle 118039
Bakan var mı?
@bazinga @Forumdash @mrt-06 @Sherlock @MasacRE @phoebebuffay @dreamy @Yakamoz-Asi @BARON男爵 @mesmeso
Bi kere daha konusmuştuk diye hatırlıyorumLa Casa de Papel: Kore
Bakan var mı?
@bazinga @Forumdash @mrt-06 @Sherlock @MasacRE @phoebebuffay @dreamy @Yakamoz-Asi @BARON男爵 @mesmeso
Buna baktığım gün, sanatla ilişiğimi kestiğim gündür.La Casa de Papel: Kore
Bakan var mı?
Favori bile atmamışım diziye.La Casa de Papel: Kore
Bakan var mı?
Orijinalini bitiremedim buna hayatta başlamamLa Casa de Papel: Kore
Bakan var mı?
Ben de bakmayı düşünmüyorum abicimLa Casa de Papel: Kore
Bakan var mı?
Kamu yoklaması yaptım. Kimse tavsiye etmedi 🤭🤭🤭Ben de bakmayı düşünmüyorum abicimsen izledin mi
Bende ona başladım güzele benziyor.Netflix de "Manhunt: Unabomber: izlediniz mi hiç @The_Erinch @Forumdash tavsiye ederim en sevdiğim 3 diziden biri olmaya aday.
Bende ona başladım güzele benziyor.
İlk bölüm pek akıcı ilerlemedi gibi. Son 15 dk kala kapattım.Bence güzel diziydi.
İlk bölüm pek akıcı ilerlemedi gibi. Son 15 dk kala kapattım.
Bu dizi ilerleyen bölümlerde akıyor mu?üzücü bir hareket
The Queen's Gambit izledin mi?Cok fena.
The Queen's Gambit izledin mi?
Guzel dizi, izleyip izlememek sana kalmis. Ben 4.bolumundeyim.Yok, onu izlemedim. Tavsiye ediyorsun sanirim.
Guzel dizi, izleyip izlememek sana kalmis. Ben 4.bolumundeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?