Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@The_Erinch yarın From dizisini izlemeye başlıyorum. Yazarım buraya. Yakamozdan önce bitirmeye çalışacağım.

Reactions: The_Erinch
@The_Erinch evde ki hesap pek çarşıya uymadı.
3 değil ancak 2 bölümünü izleyebildim bu günlük. Gerçekten lostu andırdığı yanları var. O gizem ve şüphe lostta ki gibi. İlk bölümü uzun bir geçiş bölümü gibi kullansalar da 2.bölümde daha da açılıyor dizi. Buna benzer Netflix’de bir dizi izlemiştim ancak adını hatırlayamadım. O da aynı döngüyü anlatan dizilerdendi. Dizinin 2.bölümünü izlerken odada ki lambanın (cızırt) diye sönmesi de hayattan soğutacak bir tesadüf olsa gerek.
puanım 7.8 bir kaç güne hepsini izler yazarım tekrar.
------

Spo
bu arada nedense dizinin 2.bölümünde çıkan iri kıyım lider gibi olan kadın pislik biri çıkacakmış gibi geliyor. Öyle bir ortamda bu kadar samimiyetin altında art niyet ararım
@The_Erinch

İzlemeye devam et dostum, daha da gizem ve soru işaretleri artacak 🖐️ Not: Kadından yana sıkıntı yok 🤗

Reactions: Gizmen
Fair city ye bak 33.Sezonda bugün 4008.Bölümü yayınlanacak

From ilk 5 bölüm
dizinin yarısını bitirmiş bulunmaktayım ve her geçen bölüm insanı içine daha da çekiyor.sert görünenden değil melek görünenden korkacaksın demişler Sara ne yaptı öyle
@The_Erinch

dizi için çok kritik bir karakter. aynı duyguları bende hissettim kendisi için ama 😉

Reactions: Gizmen