1-2 almaz en azından ayoll eylül gibiTamam fikir senden çıktı sen bana bir kötü ver görürüm ben seni .ss Yaz @MayısKralı Gökçe Akyıldız ile geliyorum.
1-2 almaz en azından ayoll eylül gibiTamam fikir senden çıktı sen bana bir kötü ver görürüm ben seni .ss Yaz @MayısKralı Gökçe Akyıldız ile geliyorum.
İyi de onun sahnesi çok dizide Arkadaşlar İyidir 10 bölüm sürdüSanki Biran Damla Yılmazı izledin
Songül ile gelmeyeceğim senin isteğini niye dinliyorum hem .ss1-2 almaz en azından ayoll eylül gibi
Kırgın çiçeklerden geleceksen kalanlardan en iyisi o diye diyorum ama başka dizi düşünebilrisin tabi ayoll inş bir ecünnüde akrar kılmazsın bekliyoruz seçiminiİyi de onun sahnesi çok dizide Arkadaşlar İyidir 10 bölüm sürdü
Songül ile gelmeyeceğim senin isteğini niye dinliyorum hem .ss
Selin Şekerci ile geleyim miKırgın çiçeklerden geleceksen kalanlardan en iyisi o diye diyorum ama başka dizi düşünebilrisin tabi ayoll inş bir ecünnüde akrar kılmazsın bekliyoruz seçimini
@sokak sanati nın Emir ini 2 puana yükselttin mutlu musun şimdi. ss
@destere de tam şansına gitti ayoll abone 1 puanındıBen o kadar umudu kesmedim senden şuan gıcıklık için böyle yapıyorsun yoksa kaliteli birisin iyi puan vereceğini biliyorum.
@MayısKralı dışında kimse puan vermez o kızaSelin Şekerci ile geleyim mi
Ben o kadar umudu kesmedim senden şuan gıcıklık için böyle yapıyorsun yoksa kaliteli birisin iyi puan vereceğini biliyorum.
@destere nin gözü arkada kalmasın, onun yerini ben dolduracağım
Olabilir o da tabi
Acemi cadıdanda sahneleri çıkar kiralık aşktan zaten sahneleri var düşün bencedeOlabilir o da tabiben akşam kararımı veririm
@MayısKralı Nergis Kumbasar diyorum yaz Türk Malı da varAcemi cadıdanda sahneleri çıkar kiralık aşktan zaten sahneleri var düşün bencede
All Star olmayacak mi yine farkli yarismacilar mi seciyoruz
All star bu sezondan sonra yapılacak sanırımAll Star olmayacak mi yine farkli yarismacilar mi seciyoruz
O zaman yeni yarismaci düsünelim bakalimAll star bu sezondan sonra yapılacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?