Bu hafta dışında 6 sahnetatlımda dermiş trip uçtu nihayet
tamam şekerim 😛 sahnelerimi sayayım ona göre bakacam. şimdi bu haftadan sonra kaç sahneye ihtiyacımız var?
Bu hafta dışında 6 sahnetatlımda dermiş trip uçtu nihayet
tamam şekerim 😛 sahnelerimi sayayım ona göre bakacam. şimdi bu haftadan sonra kaç sahneye ihtiyacımız var?
tamam. yarin sahnelermi sayip ona göre dusunecegimBu hafta dışında 6 sahne
günaydınlar efendim
@Bully ile Senin kavganı izler gibiyim işte Yıldızlar yarışıyorun adına yakışır bir sahne @xemrexxx @denizz19 @Çiğdem- @mrt-06bu hafta çok iyi sahneyle karşınızdayız tüm yarışmacılara başarılar
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes @Bully @sokak sanati @vadikızı @mrt-06 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @batuhankaralar @eskici @denizz19
@dosimosi @yader @Harunnn60 @Aserat @FaJi @Sherlock @Ahmad @EFE UYSAL @cookies @RüzgarGülü
iyiyim birtanesi. 4 saat uyudum ama enerjim iyiGünaydın dadlum naber
yoo @turkuazz , onunkini alıntıladım. sahnesinde Sarp ile Murat kavga ediyorya onu demek istedimSenin derken ben mi.
iyiyim birtanesi. 4 saat uyudum ama enerjim iyi
bir ara alışverise gidecem bu hafta full meşgül olacam, iş tempom yüksek olacak oyüzden dolapları doldurmak gerekir
yoo @turkuazz , onunkini alıntıladım. sahnesinde Sarp ile Murat kavga ediyorya onu demek istedim
bunu çok dillendirdin. bana bi açıkla şu meseleyi merak ettimBende Kaan ile atismamizi kast ediyorsun sandım.
bunu çok dillendirdin. bana bi açıkla şu meseleyi merak ettim
hayda dahada merak ettim bakYok genel olarak nasıl Deniz ile zıt gidiyorsam Kaan ile biraz daha hafifi ve aynısı onu kast ettim. O meseleyi kast etmedim yani onu konuşmaya gerek yok.
hayda dahada merak ettim bak
Simdi bilgisayardan izledim sahneyi, mobilden dakikalari göremedigim icin bakamamistim. Begendim...Bu hafta çok iddialı bir film sahnesiyle 'O.Çocukları' ile geliyoruz. Buna da kayıtsız kalamazsınız. RECAP 14:45 - 17:31
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes @Bully @sokak sanati @vadikızı @mrt-06 @turkuazz @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @batuhankaralar @eskici @Harunnn60 @Aserat @FaJi @Sherlock @Ahmad @EFE UYSAL @cookies @RüzgarGülü
yaaa tamam sizi kaskettim söyleUnut gitsin boş ver.
O değilde benle Kaanı kast etmiş olsan efso laf koyacaktım olmadı.
Simdi bilgisayardan izledim sahneyi, mobilden dakikalari göremedigim icin bakamamistim. Begendim...
"devenin gölgesinde karinca ezilmez"
yaaa tamam sizi kaskettim söyle
bak ben bunun hincini cok kötu alirim bence beni karsina almasan iyi olurYok tüm büyü bozuldu olmaz.
bak ben bunun hincini cok kötu alirim bence beni karsina almasan iyi olur
artik benden günah gitti, bunu sen istedin 😉Cidden tüm büyü bozuldu gerek yok.
artik benden günah gitti, bunu sen istedin 😉