Bu hafta dışında 6 sahnetatlımda dermiştrip uçtu nihayet
tamam şekerim 😛 sahnelerimi sayayım ona göre bakacam. şimdi bu haftadan sonra kaç sahneye ihtiyacımız var?
Bu hafta dışında 6 sahnetatlımda dermiştrip uçtu nihayet
tamam şekerim 😛 sahnelerimi sayayım ona göre bakacam. şimdi bu haftadan sonra kaç sahneye ihtiyacımız var?
tamam. yarin sahnelermi sayip ona göre dusunecegimBu hafta dışında 6 sahne![]()
günaydınlar efendim
@Bully ile Senin kavganı izler gibiyimbu hafta çok iyi sahneyle karşınızdayız tüm yarışmacılara başarılar
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes @Bully @sokak sanati @vadikızı @mrt-06 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @batuhankaralar @eskici @denizz19
@dosimosi @yader @Harunnn60 @Aserat @FaJi @Sherlock @Ahmad @EFE UYSAL @cookies @RüzgarGülü
iyiyim birtanesi. 4 saat uyudum ama enerjim iyiGünaydın dadlum naber![]()
yoo @turkuazz , onunkini alıntıladım. sahnesinde Sarp ile Murat kavga ediyorya onu demek istedimSenin derken ben mi.![]()
iyiyim birtanesi. 4 saat uyudum ama enerjim iyi
bir ara alışverise gidecembu hafta full meşgül olacam, iş tempom yüksek olacak oyüzden dolapları doldurmak gerekir
yoo @turkuazz , onunkini alıntıladım. sahnesinde Sarp ile Murat kavga ediyorya onu demek istedim![]()
bunu çok dillendirdin. bana bi açıkla şu meseleyi merak ettimBende Kaan ile atismamizi kast ediyorsun sandım.![]()
bunu çok dillendirdin. bana bi açıkla şu meseleyi merak ettim![]()
hayda dahada merak ettim bakYok genel olarak nasıl Deniz ile zıt gidiyorsam Kaan ile biraz daha hafifi ve aynısı onu kast ettim.O meseleyi kast etmedim yani onu konuşmaya gerek yok.
![]()
hayda dahada merak ettim bak![]()
![]()
Simdi bilgisayardan izledim sahneyi, mobilden dakikalari göremedigim icin bakamamistim. Begendim...Bu hafta çok iddialı bir film sahnesiyle 'O.Çocukları' ile geliyoruz. Buna da kayıtsız kalamazsınız.RECAP 14:45 - 17:31
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes @Bully @sokak sanati @vadikızı @mrt-06 @turkuazz @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @batuhankaralar @eskici @Harunnn60 @Aserat @FaJi @Sherlock @Ahmad @EFE UYSAL @cookies @RüzgarGülü
yaaa tamam sizi kaskettim söyleUnut gitsin boş ver.
O değilde benle Kaanı kast etmiş olsan efso laf koyacaktım olmadı.![]()
Simdi bilgisayardan izledim sahneyi, mobilden dakikalari göremedigim icin bakamamistim. Begendim...
"devenin gölgesinde karinca ezilmez"
yaaa tamam sizi kaskettim söyle![]()
bak ben bunun hincini cok kötu alirim bence beni karsina almasan iyi olurYok tüm büyü bozuldu olmaz.![]()
bak ben bunun hincini cok kötu alirim bence beni karsina almasan iyi olur![]()
artik benden günah gitti, bunu sen istedin 😉Cidden tüm büyü bozuldu gerek yok.![]()
artik benden günah gitti, bunu sen istedin 😉