senmi teslim oluyon? bunu tarihe geçirmeliyizTamamteslim oluyorum ne istiyorsun.
Kaan meselesini bilmek istiyom
senmi teslim oluyon? bunu tarihe geçirmeliyizTamamteslim oluyorum ne istiyorsun.
senmi teslim oluyon? bunu tarihe geçirmeliyiz
Kaan meselesini bilmek istiyom
Ozaman hala lafım geçerliYok onu anlatmam.
Eğer o lafı benle Kaan'a benzetmiş olsaydın şey diyecektim.
Sarı ile Ecevit orada blöf yapıyordu sonunda olan Gazanfere oluyordu birini Gazanfere benzetip öttürürüz Kaan kardeşimle diyecektim ama sen dememişsin işte.
Ozaman hala lafım geçerli
yakın bir zamanda içtiğin sütü burnundan getirecem
hiç ummadığın anda kabus gibi çökecem üstüne
iyi. kendini kolla.Keyfin bilir. Ben yapacağımı yaptım.
hahah aa bu arada buraya yazmayı u nutmusum bu filmin ismine gülesim geliyor benim yoksa sahneye henüz bakmadım .A@Çiğdem- @Harunnn60 niye güldünüz açıkta bir şey mi var .ss
Aynen kıl payı yırttın bu hafta gelmeseydin -15 ile başlatacaktım seni ama iyi ki geldin sevindim sahneni seç bana yollaGeldimm ya laptobum arızalandı haberde veremedim elenmemişim devam ediyorum
yarışmaya elendim sanıyordum ben
O Çocukları hepsi çünkühahah aa bu arada buraya yazmayı u nutmusum bu filmin ismine gülesim geliyor benim yoksa sahneye henüz bakmadım .A
Aynen kıl payı yırttın bu hafta gelmeseydin -15 ile başlatacaktım seni ama iyi ki geldin sevindim sahneni seç bana yolla
HoşgeldinGeldimm ya laptobum arızalandı haberde veremedim elenmemişim devam ediyorum
yarışmaya elendim sanıyordum ben
Hoşgeldin
Olsun ya bazen oluyor bunlarHoşbuldum tşk ederm laptobum arızalanınca gelemedim ya
Olsun ya bazen oluyor bunlar
Hepimiz merak ettik olsun burda olman yeterlievet haberde veremedim bozuldu diye sizleri merakta bıraktım
Hepimiz merak ettik olsun burda olman yeterli