Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 5.Hafta

içine bir @destere kaçmış gibi :A
benim adım çıkmış yoksa ben forumdaki en beyefendi sapım yani :) diğerleri benden on kez daha sapık :) ama kendilerini beyefendi kılıfı altında sunuyorlar olan bize oluyor :) allah kahretsin seni isveçli :) bugünkü laf atma şansımıda kaçırmayayım bari :)

benim adım çıkmış yoksa ben forumdaki en beyefendi sapım yani :) diğerleri benden on kez daha sapık :) ama kendilerini beyefendi kılıfı altında sunuyorlar olan bize oluyor :) allah kahretsin seni isveçli :) bugünkü laf atma şansımıda kaçırmayayım bari :)
Teşekkürler ve iyi geceler.

Gönderdim. :) Diğer yarışma ile yarın ilgileneceğim çok uykum geldi artık normal bir insana evrildi uyku düzenim, bozmak istemiyorum :)
bu gece bende normale dönüyorum. biz sizden 2 saat gerideyiz ve ben gece yarısı olmadan rekor kırıp yatacam

Ayy yine mi .ss ben 21:00 gibi düşünüyordum ama olmazsa 20:00 da başlatırım ilk benim sonuçlar biter sonra Atacan açıklar :D
Seninkinde enerjimizi tüketiriz artık diğerine ne kalırsa :D
iki etkinlik ağır gelmeye başladı artık. yaşlanıyom :A
zaten bu hafta yoğunum. 2 hafta sonrada proje işim var ve ben eve belki anca 8 gibi gelirim bazı günler :) ama muhakkak bir yerlerde yakalarım sonuçları :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan