Direk YouTube da izle öyle oluyor ama sahne etkileyici bakalım@denizz19 mesut akusta videosu açılmıyor. zaten puanım belli ama yine de işte.
benim adım çıkmış yoksa ben forumdaki en beyefendi sapım yani diğerleri benden on kez daha sapık ama kendilerini beyefendi kılıfı altında sunuyorlar olan bize oluyor allah kahretsin seni isveçli bugünkü laf atma şansımıda kaçırmayayım bariiçine bir @destere kaçmış gibi
Sahneleri izliyorum şu an teşekkürler hatırlatma için
Teşekkürler ve iyi geceler.benim adım çıkmış yoksa ben forumdaki en beyefendi sapım yani diğerleri benden on kez daha sapık ama kendilerini beyefendi kılıfı altında sunuyorlar olan bize oluyor allah kahretsin seni isveçli bugünkü laf atma şansımıda kaçırmayayım bari
Gönderdim. Diğer yarışma ile yarın ilgileneceğim çok uykum geldi artık normal bir insana evrildi uyku düzenim, bozmak istemiyorumTeşekkürler ve iyi geceler.
bu gece bende normale dönüyorum. biz sizden 2 saat gerideyiz ve ben gece yarısı olmadan rekor kırıp yatacamGönderdim. Diğer yarışma ile yarın ilgileneceğim çok uykum geldi artık normal bir insana evrildi uyku düzenim, bozmak istemiyorum
bu gece bende normale dönüyorum. biz sizden 2 saat gerideyiz ve ben gece yarısı olmadan rekor kırıp yatacam
evet. ben bu hafta hastaydım çalışmadımnormale drken senin yarın iş var demi cnm
evet. ben bu hafta hastaydım çalışmadım
yok canim uzun mesele neyse iyiyim simdi önemli olan oOyy ben sana kıyamam hastamıydın içime doğmuş sanırım aklımdan hiç çıkmamıştın
yaa gripmi oldun ne oldu
Yani ilk değil ama 4 ya da 5.yollayandı sanırım
vay okadar oy yollanıldı demek ilk aşamada iyiymisYani ilk değil ama 4 ya da 5.yollayandı sanırım
Ayy yine mi .ss ben 21:00 gibi düşünüyordum ama olmazsa 20:00 da başlatırım ilk benim sonuçlar biter sonra Atacan açıklarvay okadar oy yollanıldı demek ilk aşamada iyiymis
Denizim yarın kaçta açıklanacak sonuçlar?
yine @mrt-06 ile çakışacak galiba
Seninkinde enerjimizi tüketiriz artık diğerine ne kalırsaAyy yine mi .ss ben 21:00 gibi düşünüyordum ama olmazsa 20:00 da başlatırım ilk benim sonuçlar biter sonra Atacan açıklar
yok canim uzun mesele neyse iyiyim simdi önemli olan o