gecmis olsun canimHayır cnm kulağım ağrıyordu temizlettim birde bende düz tabanlık var ayağımda
ortapediye gittim tabanlık kullanmam lazımmış
NihayetKullandım..
Aslında isteksizlikten ziyade daldım yine bişeylere foruma pek uğrayamadım, fırsat olmadı yani. Bugün halledicektim onu da son dakikaya bırakınca klasik Türk işi şanssızlık oldu işte.aman zaten isteksizdin, 2 gündür hatirlatiyorum
Bakalım elektrik gelir umarım. 2017'de hala elektrikle uğraşıyoruz hale bak, millet uzaya çıkıyor.8 de sonuçları açıklayacağım
benim usta ilk 3 disindaysa isabet olmustur belkiAslında isteksizlikten ziyade daldım yine bişeylere foruma pek uğrayamadım, fırsat olmadı yani. Bugün halledicektim onu da son dakikaya bırakınca klasik Türk işi şanssızlık oldu işte.
Bakalım elektrik gelir umarım. 2017'de hala elektrikle uğraşıyoruz hale bak, millet uzaya çıkıyor.(Dikkat klişe içerir.)
Ona daha karar vermemiştim ama ilk 3 dışında olmazdı heralde.benim usta ilk 3 disindaysa isabet olmustur belki
ozaman hemen yetkilileri ariyorum 20 dakikaya gelir elektirikOna daha karar vermemiştim ama ilk 3 dışında olmazdı heralde.
neslihanı şutlayacaklar sanırım
O biraz zor.
nette olmayan bişeyi atman mümkün değildizaten nette varsada benim için sürpriz olmazdı
akustik hala direniyor @sokak sanati nin neslihan akustikten önce elenecek? ne kadar üzüldüm
Nerden sallıyorsun bunu. Biraz kötü gider hafta ama elenmem)
evet bende daha konuda onu yazacaktım.ben ne dersem çıkar hislerim asla şaşmazdün ne demişim ve @sokak sanati tosbağası ne cevap vermişve bugün çıkan sonuç kimin hisleri doğruymuş ortaya çıkarmış çok net bir şekilde
@denizz19 @xemrexxx @dosimosi @mrt-06 @Harunnn60 @Çiğdem- @Bully
Aman ayda yılda bir tutmuş işte salladığı
Enleri unutmaAman ayda yılda bir tutmuş işte salladığı
Gökhan bu boru mu
Aklımdaydı aslında ama hatırlatmasan unutabilirdim, Survivor bittikten sonra açıklarımEnleri unutma
hazır seni yakaladık diyelim
hile baskı taciz devreye girmese ordada dediklerim tek tek çıkacaktı
bunuda yeni gördümAklımdaydı aslında ama hatırlatmasan unutabilirdim, Survivor bittikten sonra açıklarım
Hayırlı olsun bu yeni kararın dabunuda yeni gördümben artık hatırlatmaları bırakacam
sondu bugün
eğer öyle bir durum varsa daha önceleride kazanması gerekmezmiydi ?hile baskı taciz devreye girmese ordada dediklerim tek tek çıkacaktıama adaletin olmadığı yerde hislerimde yanılıyor yapacak bişey yok
işine gelir tabi.Hayırlı olsun bu yeni kararın da
Yok işime gelmez ama kararına da saygı duyarımeğer öyle bir durum varsa daha önceleride kazanması gerekmezmiydi ?
işine gelir tabi.
daha az yazarım sana 😉
itiraflarida vazgeçtim.
Yok işime gelmez ama kararına da saygı duyarım
Bak ona üzüldüm işte, sezon finali olacaktı sanırım bu hafta, fırsat teptik herhaldeBugün de istemeden bir sürü şeyi batırdım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?